jackie Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 tak po delší době chystám zase takový menší překvápko a když to výjde tak bude o víkendu černá střecha a folie na oknech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 tak jsem si dneska udělal zase po delší době radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 uz je na aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 ještě ne a ještě chvilku nebude protože mám úraz na ruce a není nikdo kdo by ho vyměnil a hlavně udělal ty věci okolo jako vyřezal nárazník,vyřezal kat a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 taky tady přidávám pár fotek z víkendu.snad se budou líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 moc pěkný škoda že nemáš i přední okna :) ale chápu to :lool: a co ten výfuk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 moc pěkný škoda že nemáš i přední okna :) ale chápu to :) :lool: a co ten výfuk? tak přední okna jsem nedával kvůli PČR,ale jinak by byli dobrý tak na ten se vrhnu hned jak se trošku zlepší ruka a doufám že ten výfuk bude trošku znát při jízdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 (upraveno) tak přední okna jsem nedával kvůli PČR,ale jinak by byli dobrý tak na ten se vrhnu hned jak se trošku zlepší ruka a doufám že ten výfuk bude trošku znát při jízdě to znám já je měl ve předu ale pak na STK docela problém ještě že tam známého :lool: nechceš ty záslepky na EGR raděj poslat? mladá má už hotovo ted se do Hradce chvilku nedostanu Upraveno Červen 13, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 to znám já je měl ve předu :lool: ale pak na STK docela problém ještě že tam známého nechceš ty záslepky na EGR raděj poslat? mladá má už hotovo ted se do Hradce chvilku nedostanu ty si z Ledče nad Sázavou ne?já tam pojedu příštáí měsíc na týden na dovolenou do nějaký vesničky poblíž Ledče,tak jsem myslel že bychom mohly dát třeba srázek a až bych si je od tebe zrovna vzal šlo by to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 ty si z Ledče nad Sázavou ne?já tam pojedu příštáí měsíc na týden na dovolenou do nějaký vesničky poblíž Ledče,tak jsem myslel že bychom mohly dát třeba srázek a až bych si je od tebe zrovna vzal šlo by to? jasně že by to šlo do jaké vesničky? že by Stvořidla nebo Zahájí? ale 28 odjíždím na 10 dní do Itálie doufám že to nebude tehle datum? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 jasně že by to šlo do jaké vesničky? že by Stvořidla nebo Zahájí? ale 28 odjíždím na 10 dní do Itálie doufám že to nebude tehle datum? ty jo nějaká vesnička od H myslím,ted nevim přesnej název.jinak tam jedu od 24 takže do toho 28 bychom to určitě mohly spáchat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 ty jo nějaká vesnička od H myslím,ted nevim přesnej název.jinak tam jedu od 24 takže do toho 28 bychom to určitě mohly spáchat ne? no jasně to by určitě šlo tak Habrek nebo Hněvkovice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 no jasně to by určitě šlo tak Habrek nebo Hněvkovice? tak to je fajn,to se určitě nějak dohodnem.no ted jsem na to koukal,není to úplně kousek a je to vesnice Holušice.je to možný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 (upraveno) tak to je fajn,to se určitě nějak dohodnem.no ted jsem na to koukal,není to úplně kousek a je to vesnice Holušice.je to možný? jo to je kousek do Ledče to je zhruba kolem 15 km Upraveno Červen 13, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 jo to je kousek do Ledče to je zhruba kolem 15 km tak to je fajn,já právě koukal že přes Ledeč pojedem,ale nekoukal jsem jak je to od sebe daleko,ale určitě až tam budem tak dáme srázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 tak to je fajn,já právě koukal že přes Ledeč pojedem,ale nekoukal jsem jak je to od sebe daleko,ale určitě až tam budem tak dáme srázek určitě to už budu mít na autě xenony to ho 24.7 mám zrovna volno ale 25 a 26 noční to je na ho..o :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 určitě to už budu mít na autě xenony to ho 24.7 mám zrovna volno ale 25 a 26 noční to je na ho..o :lool: tak to jefajn,to rád okouknu.no uvidím,jak toho 24.7.dorazíme kdyžtak bychom mohly dát srázek hned ten den a dkyžtak se nějak dohodnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 tak to jefajn,to rád okouknu.no uvidím,jak toho 24.7.dorazíme kdyžtak bychom mohly dát srázek hned ten den a dkyžtak se nějak dohodnem jsme lidi nějak to dohodnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 jsme lidi nějak to dohodnem jistě,není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 tak tady dávám konečně foto toho černýho stropu a ještě zadních lamp.který myslíte že se k tomu hoděj líp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 strop super ,ale co se týká světel tak origo je origo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 tak ty bílí světla byli skoro zadarmo,takže si nechám oboje světla a asi bud střídat podle nálady :) ale s těma bílejma to taky nevypadá zle.a taky sje u toho origo světla zjistil že mám vytrženej jeden závit tak to budu muset nějak pořešit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 taky jsem nad nima premyslel, ale myslel jsem, ze to bude vypadat lip teda :D jeste ze jsem je nekoupil, bych si nadaval :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 tak oni na autě vypadaj líp než na fotce,ale taky právě váhám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 (upraveno) vis co udelej? Normalne je strikni tak 3 vrstvama do kourova, to bude pecka :D Upraveno Červen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Jsem pro black variantu! :D jestli teda nechas cerny listy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 nooo, tak nejak jsem to myslel :) ale i kdyby byly listy bily, tak by to bylo dobry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 takhle to vypadá dobře,ale myslel jsem, ještě něco úplně jinýho,co kdybych je udělal úplně bílí to by taky nemuselo vypadat zle ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 na té fotce strop nevypadá jak černý :) jinak ty lapmy bych dal bílé....a blikače diademy,ta oranžová tam děsně razí....max je lehce zatónovat...ale k bílemu autu bych dal bílé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 přesně tak,taky bych je chtěl údělat komplet v bílím a určitě to špatně vypadat nebude a ty blinkry pak taky vyměnim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.