Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

jarysek: jasny, taky jsem volil 17" kvuli tomu, ze je to porad auto na bezny jezdeni

jackie: diky :palec: jeste jsem premyslel, ze bych nechal udelat airbrash pres tu strechu, ale asi by to vyslo na dost penez :palec: mam pripraveny nejaky motivy, ale nevim no

Odkaz ke komentáři

tak já mám auto taky na běžný ježdění,ale zase nejezdím níjak extrémně rychle takže spíš volím tu variantu aby auto co nejlíp vypadlo :palec: no a ta zlatá střecha by na bílí taky nemusela vypadat zle,ale nedokážu si to představit :palec: a ty ramena a stabik je prostě dan za velký kola a musí se s tím počítat :palec:

Odkaz ke komentáři

cermi: ja zase nechci byt dalsi v rade s cernou strechou... vis jak :palec:

jarysek: to mohlo byt zajimavy :palec:

jackie: urcite to bude pecka s tema kolama :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
jojo na ty sem taky koukal :palec: 225/35 tak to bude krute tech 35 :pivo: kup si 4bodove pasy at nevypadnes :D ale bude to supr vypadat :lool: :palec:

ve čtvrtek jedu s kamarádem do lamina k Bláhovi pro jeho audi ta je taky na 19" na 35 a protože si zlomil klíční kost tak to budu muset řídit já budu potřebovat roubík :palec:

Odkaz ke komentáři
jackie: to me nenapadlo... ale jak nad tim premyslim, prvni impuls byl ten, ze by to nebylo spatny, ale nenarusovalo by to linii auta?

tak jestli máš černý lišty a mřížky v nárazníku tak is myslím že to není zase tak velká plocha aby to vypadalo nějak divně,spíš si myslím že by to na tom viniklo :palec: taky jsem o tom přemýšlel ale spíš jenom udělat škodováckej znak,ale tenhel tvůj návrh vypadá dobře a vůbec bych se toho nebál :palec:

Odkaz ke komentáři

jackie: nene, auto bude vypadat takhle... tak nevim, jestli by se to tam hodilo. Zbyva uz jen nalakovat listy, bocni pryc, nahodit kola a jsem hotovej...

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...