VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 když už máš černou střechu a kouř boční blikače tak bych je nachal bíle a jen blinkr a zpátečku bych "zakouřil"...mohlo by to vypadat dobře osobně namám rád moc barev na autě..2stačí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 taky tady přidávám pár fotek z víkendu.snad se budou líbit masakr! ještě kapotu ;-) krása fakt ! i ten spojler sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 já taky nemám rád moc barev a prot to mám všechno jenom černo bílí,jek zvenku tak zevnitř a stěma svtělama by to nemuselo vypadat zase tak nejhůř,si to pujdu vyzkoušet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 masakr! ještě kapotu ;-) krása fakt ! i ten spojler sluší tak to jsem rád že se líbí :D chvála vždy potěší.no kapotu nechám takhle,protože bych pak musel udělat i kufr aby to všechno ladiloale to už si myslim že by bylo moc přeplácaný.a navíc ještě budou černý kola,takže bych řek že takhe to je akorát.ale i tak děkuju za připomínky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Čau, krásná kokta. Mám stejnou barvičku a moc to těm holkám sluší v bílé barvě(u mě teda bílo-černé) :D Co ten výfuk, jak to vypadá? Poznal jsi to trochu při jízdě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Čau, krásná kokta. Mám stejnou barvičku a moc to těm holkám sluší v bílé barvě(u mě teda bílo-černé) :) Co ten výfuk, jak to vypadá? Poznal jsi to trochu při jízdě? díky,taky máš pěknou a bílá je nej :D jinak už mám taky bílo-černou :lool: no ten výfuk budu dávat na auto snad ve čtvrtek tak se pak hned podělím o poznatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 zkus napsat Vladanovy...jestli ti udělá VTčko......aly myslím že ty bílé s černou by vypadaly suprově..a bylo by to orginální :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 jasně,díky za radu.zkusím mu napsat.taky si myslim že ty bílo černý světla by vypadaly originálně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 tak přes víkend jsme trošku vymejšlel co by šlo ještě udělat a napadla mě taková možná blbost,ale myslel jsem že když už budu předělávat na face nárazník tak bych ho ještě trošku snížil a lehce upravil třeba navařením jinýho nárazníku.přemýšlel jsem třeba o nárazníku z audi S4 nebo z leona cupry co vy na to? Kdyz jsem jeste delal VT, tak jsem udelal octu s navarenym spodkem z Audi S3! :D PS: ale to zadni kridlo by se k tomu vubec nehodilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Kdyz jsem jeste delal VT, tak jsem udelal octu s navarenym spodkem z Audi S3! :D PS: ale to zadni kridlo by se k tomu vubec nehodilo.. vypadá to hodně dobře,ale stejně to asi nijak řešit nebudu protože už je jenom umění sehnat S4 nárazník za nějaký slušný peníze ve slušným stavu.takže to bude stejně jenom nejspíš face nárazník a nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 vypadá to hodně dobře,ale stejně to asi nijak řešit nebudu protože už je jenom umění sehnat S4 nárazník za nějaký slušný peníze ve slušným stavu.takže to bude stejně jenom nejspíš face nárazník a nic víc Tak doufam, ze rovnou RS naraznik.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 to asi ne,já sehnal obyč face nárazník za rozumnou cenu tak as dám jenom ten a pak ho asi časem taky nějak poupravim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Dlouho jsem sem nekoukal a fakt pecka. :D A ty světla zadní do tmava :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 jsem rád že se líbí :D a s těm,a světlama ještě neco vymyslim,ale nejradši bych je chtěl udělat bílo-černý jako celý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 tak zítra se konečně dostanu na ten výfuk,tak sem pak hned dám nějaký foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 (upraveno) tak zítra se konečně dostanu na ten výfuk,tak sem pak hned dám nějaký foto to jsem zvědavej světla taky super ale dal bych je do tmava Upraveno Červen 24, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 tak zítra se konečně dostanu na ten výfuk,tak sem pak hned dám nějaký foto Cekame na foto jsem zvedavy jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 to já jsem taky zvědavej jak to bude vypadat a ještě víc na to jestli to bude mít nějakej znatelnej vliv na jízdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 tak vejfuček je na místě a fotky přihodim za chvíli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 ale co jsem zjistil za vážnější závadu co mě ted trápí víc,že mi pomalu ale jistě odchází poloosa a budu ji muset vyměnit nebo alespon vnější kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 ale co jsem zjistil za vážnější závadu co mě ted trápí víc,že mi pomalu ale jistě odchází poloosa a budu ji muset vyměnit nebo alespon vnější kloub jak si na to prišel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 protože když jsem měl dneska auto na zvedáku,tak jsem to tak nějak celkově kontroloval a je spuchřelá manžeta a teče z ní vazelína. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 protože když jsem měl dneska auto na zvedáku,tak jsem to tak nějak celkově kontroloval a je spuchřelá manžeta a teče z ní vazelína. a jo tak to sem zatim v klidu sucho všude krom toho že mi v servisu pri vymene brzdovy zasrali celu nadobku a vše kolem ni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 tady přidávám tu slíbenou fotku,je zatím jenom jedna protože jsem si zapoměl fotákimobil doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 a jo tak to sem zatim v klidu sucho všude krom toho že mi v servisu pri vymene brzdovy zasrali celu nadobku a vše kolem ni tak to bud rád,protože celá poloosa od spidanu stojí cca 8 000.a kloub stojí něco kolem 1500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Vypada to tam moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 díky,zítra ještě přihodím nějaký foto a taky poznatky jestli to alespon o trochu líp jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 výfuk super.............. a co světla...vidím že pořád máš origo...nezkoušel si to VTčko jak by to vypadalo s těma tónlýma proužkama?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 světla tam dám hned jak budou žárovky,ale ted mám starosti s tou poloosou takže světla budou muset chvilku počkat,ale ty černý proužky asi udělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 jj...budou super.......... tak ta poloosa vydržela do teď tak vydrží...to chce klid a pěkně pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.