Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

díky za komentáře,snažím se by to k něčemu vypadalo,ale ted se spíš věnuju interieru.po výměně pedálů tam tenhle týden přibyl i sportovní volant a doufám že bude co nejdřív řadička a mnabžeta ruční brzdy z RSa.a přemýšlím že by přibyl i nějakej ten plast v barvě auta,co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Jj bílá je pěkná a pokud to doladíš tak bude super :palec: . A pokud se jedná o ten climatronik tak to je ,jiné topení,ovladač climatroniku ,čidlo slunečního svitu,kabeláž.A pokud to je mod.rok 99 tak ještě řidící jednotka dochlazování (14 pinová )a čídlo taku kimatizace. :D A hlavně chuť se do toho pustit. ;)

Odkaz ke komentáři
Jj bílá je pěkná a pokud to doladíš tak bude super ;) . A pokud se jedná o ten climatronik tak to je ,jiné topení,ovladač climatroniku ,čidlo slunečního svitu,kabeláž.A pokud to je mod.rok 99 tak ještě řidící jednotka dochlazování (14 pinová )a čídlo taku kimatizace. :( A hlavně chuť se do toho pustit. :D

jasně,snažím se na tom pořád něco dělat,ale ne vždycky se to daří tak jak bych chtěl.a dík za radu s tím climatronicem,ale myslím že se spokojím s manuální klimou :palec: hlavně že vůbec nějakou klimu mám :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dal bych RS křídlo, rs zadní koncovku, přední nárazník a hodil na to v reklamce dělané polepy edice.. bílá je bílá... Jinak Ty vnitřní plasty mi moc v barvě nevoní..Jinak super!!3ramen volant máš, což je to nejhezčí z RSa..pak už jen budíky a tapce bych hodil jen do černa, RSové se moc špiní..

Odkaz ke komentáři
Dal bych RS křídlo, rs zadní koncovku, přední nárazník a hodil na to v reklamce dělané polepy edice.. bílá je bílá... Jinak Ty vnitřní plasty mi moc v barvě nevoní..Jinak super!!3ramen volant máš, což je to nejhezčí z RSa..pak už jen budíky a tapce bych hodil jen do černa, RSové se moc špiní..

čau,tak to křídlo už mám,ale je to WRC a ne RS jak jsem původně chtěl.kámoš má doma věci z WRC tak jsem se rozhodl pro změnu stylu a jdu do WRC a to včetně blatníků(přední už mám skoro doma),nárazníků a dveří.a ještě chci trošku upravyt motor takže dojde i na výfuk a tím pádem i na RS koncovku.jinak máš taky pěkný auto :loool:

Odkaz ke komentáři
to není org. wrc viď... ale pozor, jak říká Džástr (Jaster), teď už ti ve 200km/h nebude na dálnici ustřelovat prdel v zatáčkách... :P :) ;)

mělo by být origo z první evoluce WRC.to jo,na takovou rychlost se určitě hodí a na dálnici v zatáčkách určitě prdel utřelovat nebude :loool: ;)

Odkaz ke komentáři
máš to pěkný přemlouvám kamaráda aby zkusil nechat octu před face bude dávat křídlo origo WRC a přijde mi že jí to sluší víc tak uvidím

díky,jsem rád že se líbí,mě právě taky kamarád přemlouval at nechám předek původní.ale já si myslím že k WRC stylu se spíš hodí fece,ale uvidím až se to bude celý skládat jak to bude vypadat a světla se daj předělat vždycky

Odkaz ke komentáři
To budes letet................... :loool: Jo bud aspon prvni gdo neha pred face lift narazniki...tak to vypada cool

no já před fece nárazníky nechávat nebudu,jen musím počkat až mi kámoš zjistí cenu WRC nárazníků a zadních blatníků a bude se dávat celý bodykit na WRC včetně snížení podvozku a když zbudou peníze tak silentbloky powerflex

Odkaz ke komentáři

Prosím tě jestli opavdu budeš řezat do zadních podběhů a dávat tam WRC kit tak už tam dej new face světla a ne čirý. Buď bych udělal auto ve stylingu..chromové kola, čiré světla apod. nebo v rally stylu.. tj. wrc look se vším všudy..Ne kočkopsa:) To křídlo vypadá jako orig. ale nelíbí se mi je takové moc hranaté.. Powerflexy bych si rozmyslel nechal bych si silentbloky dělat na zakázku, nebo dal s TT mě už se powerfelxy u ramenou rozlejzaj.. Jinak koncovku bych nedával, jen holou nerezovou trubku :palec: To by byla nálož.

edit: udělat WRC předface by byla masérka!!! kultovní WRC byli právě předface..

Odkaz ke komentáři
Prosím tě jestli opavdu budeš řezat do zadních podběhů a dávat tam WRC kit tak už tam dej new face světla a ne čirý. Buď bych udělal auto ve stylingu..chromové kola, čiré světla apod. nebo v rally stylu.. tj. wrc look se vším všudy..Ne kočkopsa:) To křídlo vypadá jako orig. ale nelíbí se mi je takové moc hranaté.. Powerflexy bych si rozmyslel nechal bych si silentbloky dělat na zakázku, nebo dal s TT mě už se powerfelxy u ramenou rozlejzaj.. Jinak koncovku bych nedával, jen holou nerezovou trubku :palec: To by byla nálož.

edit: udělat WRC předface by byla masérka!!! kultovní WRC byli právě předface..

jj s tím předface WRC máš pravdu,ty vypadaly hodně dobře,jen nevím jestli bych se hnal za dobrý peníze stejněný nárazníky jako na tom měly.ted už mám sehnaný i originál WRC zrcátka tak to spší vypadá na přestavbu na EVO 3 než na evo 1 i dyž by se mi 1 líbila víc.a s tou trubkou máš pravdu,ta tam půjde chci to mít prostě co nejdokonalejší a když to dobře půjde tak budu mít i přímo WRC kapotu(postupem přestavby budu přidávat postuoně foto)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...