PLUSH Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Zdravím má někdo možnost ve photoshopu upravit barvu kol? Jedná se mi o platiny p42, ty černý vnitřky hodit do růžové.. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Zkus kontaktovat člena Vladan. Je to machr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 To budou kola pro barbínu??? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 A i kdyby jo. :) Porad lepsi, kdyz se takhle odlisi, nez aby zase kopiroval uz 3x okopirovany styl tady z fora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Růžová je dobrá v určité kombinaci a přiměřené míře. Že Jendo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 (upraveno) Houmik: Chlape musíš to brát tak že se to lidem prostě líbí tak to jiní kopírují. Jen někteří se zeptají (viz. tvoje proužky na dveřích) a jiní nezeptají... Ono dneska už bylo vymyšleno skoro všechno... Bohužel... PS: Vůbec proti té rúžové nic nemám. Upraveno Září 24, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Ale Tome Honza proti růžový taky nic nemá, jen si vzpoměň jaký měl chilku brzdiče. Když jsme o tom debatovali tak mu řikali že je divnej, a jak to nakonec bylo pěkný, Škoda že se to Honzovi přestalo líbit Potřeboval bych se naučit dělat ve photopaintu abych si udělal nějaký návrhy. Přemýšlím o nějakých barevných proužcích na kola. PS: To jsou kola na tvém Golfíku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Září 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Každej se chce nějak odlišit, a něčím musí začít... :) Růžová k černé ladí, už jak je to u tohoto Lamba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Mirouch: No jen to bylo trochu poškádlení že skoro všechno už se někde objevilo... Mě taky všici říkali černý kola neeee a pak se divily že je to dobrý a kolikery tady dneska už jezděj... ad golfík: není to na mém... na mém budou kola doufám jednou úplně jiná,ale to vid sekce moje géčko v ostatních autech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 O pruhách jsem také přemýšlel tak uvidím jak to dopadne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.