Přejít na obsah

Zapojeni hudby

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám problém se subwooferem max gear http://www.elimal.cz/reproduktory/maxgear-set-do-auta-subwoofer-zesilovac-prodano a zesilovač sonda(náky obyč) při zapojení prez cinch kabely a obou kanalu to ma divny zvuk jako by se to mlátilo ten zvuk,pokud vypojím jeden kanál hraje jen jeden reprák. Autorádio mam sony cdx-gt430U,zapojené to je správně jen si nevím rady s tim zapojeni. Mohl by odejít zesilovač? KDyž to přehopdim kanaly tak hraje zase ten druhej reprák. Nevíte čím by to nohlo být, Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím,mám problém se subwooferem max gear http://www.elimal.cz/reproduktory/maxgear-set-do-auta-subwoofer-zesilovac-prodano a zesilovač sonda(náky obyč) při zapojení prez cinch kabely a obou kanalu to ma divny zvuk jako by se to mlátilo ten zvuk,pokud vypojím jeden kanál hraje jen jeden reprák. Autorádio mam sony cdx-gt430U,zapojené to je správně jen si nevím rady s tim zapojeni. Mohl by odejít zesilovač? KDyž to přehopdim kanaly tak hraje zase ten druhej reprák. Nevíte čím by to nohlo být, Díky

heh... jak koukám po netu tak radio nemá cinch výstupy, takže to je první věc který je mě divná. Druhá věc, kterou bych tipl tak ten tvuj "zesilovač" nemá LPF filtr, nebo to nemáš přeplý na LPF. Ale těžko radit dle toho tvýho popisu

Nevite zda-li je v zadnich dverich PRIPRAVA pro vejskace ?? Origo je tam nemam a rad bych ale nevim jestli tam mam taha kabelaz nebo jestli tam je priprava

diky

A budeš tam dávat origo vejšky nebo od nějakých kompo repro? Jinak sundej tapec a uvidíš... Stejně ho sundavat budeš... ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

heh... jak koukám po netu tak radio nemá cinch výstupy, takže to je první věc který je mě divná. Druhá věc, kterou bych tipl tak ten tvuj "zesilovač" nemá LPF filtr, nebo to nemáš přeplý na LPF. Ale těžko radit dle toho tvýho popisu

A budeš tam dávat origo vejšky nebo od nějakých kompo repro? Jinak sundej tapec a uvidíš... Stejně ho sundavat budeš... ;-)

Rad bych tam dal origo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...