zabiak Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Občas respektive 2x se mi stalo, že auto nešlo nastartovat protože nešlo žhavení, kontrolka se nerozsvítila. Po několika pokusech nic, a poté jsem to zkusil zachvilku znova a naskočilo to a od té doby nic. Ale už se mi to jednou též stalo. Co to může být? Stalo se to tak, že jsem dojel k benzínce natankoval a pak to chvilku nešlo. Asi odchází relé 109 ne? Je to 1,9TDi . Má to risknout a koupit ho? Asi jo co stojí kilčo. http://www.cc-autodily.cz/rele-zhaveni-1-9 Nebo to může být něco jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 (upraveno) Mě sa zase stává že auto nažhaví ale nenaskočí. Několikrát za sebou to zkusím a nic. Jednou jsem zkusil zamknout a znovu odemknout dálkou a pak nastartovat a světe div se chytla asi na druhý otočení. Kde byla chyba? Upraveno Říjen 2, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 No tak včera se mi to stalo znova a nepomohlo ani zamknout a odmknout. Musel jsem se na chvíli zpátky do krámu a zkusit za chvíli. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Tak od té doby se mi to zatím nestalo. :lool: Ale mám strach, že někde zůstanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Mě se to stává čím dál častěji. Asi budu muset najít kdo má kabel a napíchne mi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Tak o té doby nic. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Tak to ti závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.