Guest Skok Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Zdravím, koupil jsem si Octavia Tour Trumf a není tam loketní opěrka. Díval jsem se např. na aukro a tam prodávají loketní opěrky i celým "tunelem" a s průduchy. Půjde mi to namontovat a budou fungovat i průduchy? Máte někdo zkušenosti? Přikládám i odkaz. Děkuji http://auto.aukro.cz/skoda-octavia-ii-iii-loketni-operka-dalsi-i1855013916.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Vola sa to jumbo box, najdes tu par popisov. Sediet ti to bude, inspirovat sa mozes napriklad tymto navodom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Taky sem to podle něj dělal, jen sem si koupil fungl novej Jumbo Box s koženým potahem. Jde to opravdu dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Skok Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Děkuji:) a ještě jedna otázka. Budou plně fungovat průduchy u Jumbo boxu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 ked ich nainstalujes... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 (upraveno) Děkuji:) Budou plně fungovat průduchy Neznám důvod proč by neměly, jednoduše je zastrčíš tam kam patří a není problém. Na tohle není třeba nápověda, skládá se to jako stavebnice Merkur :D Moje fota z montáže Upraveno Říjen 7, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Zdravím, jen bych si to chtěl ujistit. Mám vybranou novou OII po faceliftu a oni chtějí za Jumbobox 15.000,- to je víc než chtěj za příplatek za ESP a spol. Tak si říkám, že si ho seženu bokem a dodělám si ho později. Jestli sem tedy pochopil, tak výdechy mají přípravu, ale jsou někde u řadící páky zaslepené? No nebo zaslepené, volně foukají vzduch do vnitřku tunelu? Díky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 sú pri riadiacej páke zaslepené ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Díky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím, taky se chci pustit do montáže Jumboboxu. Má otázka zní: nebude v kolizi zamykání zpátečky (Construct v manžetě řadičky) a vzduchové vedení? Nerad bych to zjistil až po nákupu a rozebrání. Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 bude Ti to sedieť presne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 (upraveno) to Gracho: díky za uklidnění Upraveno Červen 4, 2012 uživatelem honzako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Nevíte jak rozebrat a sundat samotnou loketní opěrku? Dnes jsem na to koukal a po odklopení spodního krytu nejsem o moc moudřejší. Potřebuju akorát vyměnit čalounění, tak jestli to jde nějak "svlíknout" nebo se to musí demontovat celý? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Ahoj, ten vrchní díl s čalouněním jde sundat, stačí vzít dva plochý šroubováky, zasunout je mezi čalounění a ten spodní plast a opatrně páčit, je tam pár zobáčků, čalounění je přisponkované na plastu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Nový návod zde Montáž loketní opěrky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 13, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2017 Po pár letech oživíme, jeden známý má v autě loketní opěrku ze superba, číslo dílu loketky nenašel, ale poslal číslo dílu výplně pod loketkou, to je jasně superb (3T0).Koukal jsem do etky a našel, že to určitého roku bylo uchycení stejně, pak se změnilo z 1Z0 na 3T0Jen samotný úložný prostor není nic extra, tohle už je ale lepší možnost, úložný prostor chci třeba na vesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Superb II opěrka pasuje.Kdyby měl někdo zájem, mám kontakt na komplet zadní sedadla 3500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.