Přejít na obsah

Benzínová tereska

Doporučené příspěvky

stejne to bude neco na styl AAAAUTO daj fotku auta cislo clovek zavola oni jo mame to tady prijedte se na to podivat prijedes reknou ze je auto prodany a vnucujou ti jiny tohle mi rekl do telefonu zmrd zejtra budu volat na sauto at inzerat okamzite zrusej a reknou mi jestli tam udal jmeno nebo ne pokud jo tak ma holt chlapec smulu a zavaril jsi na dost velkej maler

jinak brzdy z S3 uz jsou na aute alespon jedna radost

Odkaz ke komentáři

Bárty: kamaráde! Tak Tvoje auto je pořád na prodej...tak jak budeme postupovat?

Dobrý den,

Omlouvám se za pozdní odpoved, ale mel jsem hodne práce a to je, když jsem mohl dát zprávu.

Jmenuji se Daniel jsem ze Švýcarska, omlouvám se za chyby, ale nemám mluvit cesky. Auto je stále k dispozici pro prodej. Je ve výborném stavu a byl Garážované v zimním období. Vuz má platné pojištení. V tuto chvíli jsem se žít v Londýne, Velká Británie a vozidlo registrované v Ceská republika. V cene je 5.000 Euro, ale mužeme jednat. Vuz má dve sady pneumatik - pro zimní i letní. Jsem lékar a pred mesícem jsem dokoncil svou práci v Ceská republika. Žil jsem v Ceská republika po dobu 2 let v té dobe jsem si koupil auto. V tuto chvíli mám jinou práci v Londýne ve Velké Británii. Chci prodat tento vuz již v roce Ceská republika, protože ve Velké Británii k registraci k dani, je velmi vysoká.Pokud si chcete koupit auto se setkáme v Londýne, k dokoncení transakce. Chci vedet, jestli se mužete setkat se se mnou, a já chci být jisti, že tam bude. Ale pokud si nemužete sem žádný problém, mužeme najít jiné rešení. Mužete mi poslat e-mail, pokud máte další otázky, pokusím se odpovedet co nejdríve.

Pro lepší komunikaci, prosím, napište mi v anglictine.

Pockám si odpoved,

S pozdravem,

Daniel z Londýna, Velká Británie

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...