Přejít na obsah

climatronic - opět

zdenda2.0

Doporučené příspěvky

Konkrétně odmražování/odmlžování: Jednou už jsem to opravoval a nějak jsem měl seklý motorek V85 - vlastně jsem s ním nic neudělal - jen sundal - rozdělal - smontoval - a namontoval a odmlžování perfektně fungovalo až do...

Chvíle co jsem jel včera po dálnici - v autě 3 další lidi a odmražování zapnuté a ani tak se mi okno neodmlžilo úplně (v rozích prostě bylo okno mokrý) to už jsem začal tušit zradu... No a potom jak kdyby někdo luskl a cca po půl hodině jízdy se mi během 10 vteřin kompletně zamlžilo okno - totál - nemít po ruce hadru neviděl bych nic. odmlžování jsem vypnul-zapnul a jen líně se postupně okno odmlžilo - opět ne zcela... asi se odmlžuje jen obyč ofukem jak to tak vypadá...

Dnes jsem auto dal na diagnostiku a vyplivlo to chybu: 04FA Servomotor klapky dynam. tlaku vadný

Tak se chci zeptat co za servo to je? viz obrázek níže... už mě to totiž neba...

post-5912-0-38196200-1318872705_thumb.png

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Konkrétně odmražování/odmlžování: Jednou už jsem to opravoval a nějak jsem měl seklý motorek V85 - vlastně jsem s ním nic neudělal - jen sundal - rozdělal - smontoval - a namontoval a odmlžování perfektně fungovalo až do...

Chvíle co jsem jel včera po dálnici - v autě 3 další lidi a odmražování zapnuté a ani tak se mi okno neodmlžilo úplně (v rozích prostě bylo okno mokrý) to už jsem začal tušit zradu... No a potom jak kdyby někdo luskl a cca po půl hodině jízdy se mi během 10 vteřin kompletně zamlžilo okno - totál - nemít po ruce hadru neviděl bych nic. odmlžování jsem vypnul-zapnul a jen líně se postupně okno odmlžilo - opět ne zcela... asi se odmlžuje jen obyč ofukem jak to tak vypadá...

Dnes jsem auto dal na diagnostiku a vyplivlo to chybu: 04FA Servomotor klapky dynam. tlaku vadný

Tak se chci zeptat co za servo to je? viz obrázek níže... už mě to totiž neba...

post-5912-0-38196200-1318872705_thumb.png

Zdravím,mám naprosto stejný problém s rychlým zamlžením čelního okna a jeho pomalým odmlžením.Podařilo se ti to nějak vyřešit,v čem byl problém? Dík za info

Odkaz ke komentáři

No už jsem zjistil, že jde o motorek V71... jen čeká až budu mít chvilku a mrknu na to, resp. na to co je tam špatně. Ale v 90ti procentech případů co jsem se dočetl jde o to, že se na hřídelce protáčí ozubené kolečko, které je prasklé a tím pádem klapka nemaká jak má... takže ho na hřídelce nějak zafixovat...

Odkaz ke komentáři

No už jsem zjistil, že jde o motorek V71... jen čeká až budu mít chvilku a mrknu na to, resp. na to co je tam špatně. Ale v 90ti procentech případů co jsem se dočetl jde o to, že se na hřídelce protáčí ozubené kolečko, které je prasklé a tím pádem klapka nemaká jak má... takže ho na hřídelce nějak zafixovat...

Nevíš jaký je tam přístup,jak se tam dostanu?Je nutné toho moc demontovat?Nikdy jsem to nedělal,tak nevím.Dík

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Staci sundat pro lepsi pristup kastlik spolujezdce ale neni to nutne pokud nemas silne "pracky" :) a zafixovat jsem jiz zkousel, jsou ruzne navody , pouziti krouzku se zavitem (to se neosvedcilo) proto doporucuji jako i jiny navod navrtat slabouckym vrtackem osicku a plastove kolecko a zajistit sroubkem pak uz se to nehne .. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...