zdenda2.0 Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Konkrétně odmražování/odmlžování: Jednou už jsem to opravoval a nějak jsem měl seklý motorek V85 - vlastně jsem s ním nic neudělal - jen sundal - rozdělal - smontoval - a namontoval a odmlžování perfektně fungovalo až do... Chvíle co jsem jel včera po dálnici - v autě 3 další lidi a odmražování zapnuté a ani tak se mi okno neodmlžilo úplně (v rozích prostě bylo okno mokrý) to už jsem začal tušit zradu... No a potom jak kdyby někdo luskl a cca po půl hodině jízdy se mi během 10 vteřin kompletně zamlžilo okno - totál - nemít po ruce hadru neviděl bych nic. odmlžování jsem vypnul-zapnul a jen líně se postupně okno odmlžilo - opět ne zcela... asi se odmlžuje jen obyč ofukem jak to tak vypadá... Dnes jsem auto dal na diagnostiku a vyplivlo to chybu: 04FA Servomotor klapky dynam. tlaku vadný Tak se chci zeptat co za servo to je? viz obrázek níže... už mě to totiž neba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdeneček Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Konkrétně odmražování/odmlžování: Jednou už jsem to opravoval a nějak jsem měl seklý motorek V85 - vlastně jsem s ním nic neudělal - jen sundal - rozdělal - smontoval - a namontoval a odmlžování perfektně fungovalo až do... Chvíle co jsem jel včera po dálnici - v autě 3 další lidi a odmražování zapnuté a ani tak se mi okno neodmlžilo úplně (v rozích prostě bylo okno mokrý) to už jsem začal tušit zradu... No a potom jak kdyby někdo luskl a cca po půl hodině jízdy se mi během 10 vteřin kompletně zamlžilo okno - totál - nemít po ruce hadru neviděl bych nic. odmlžování jsem vypnul-zapnul a jen líně se postupně okno odmlžilo - opět ne zcela... asi se odmlžuje jen obyč ofukem jak to tak vypadá... Dnes jsem auto dal na diagnostiku a vyplivlo to chybu: 04FA Servomotor klapky dynam. tlaku vadný Tak se chci zeptat co za servo to je? viz obrázek níže... už mě to totiž neba... Zdravím,mám naprosto stejný problém s rychlým zamlžením čelního okna a jeho pomalým odmlžením.Podařilo se ti to nějak vyřešit,v čem byl problém? Dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 No už jsem zjistil, že jde o motorek V71... jen čeká až budu mít chvilku a mrknu na to, resp. na to co je tam špatně. Ale v 90ti procentech případů co jsem se dočetl jde o to, že se na hřídelce protáčí ozubené kolečko, které je prasklé a tím pádem klapka nemaká jak má... takže ho na hřídelce nějak zafixovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdeneček Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 No už jsem zjistil, že jde o motorek V71... jen čeká až budu mít chvilku a mrknu na to, resp. na to co je tam špatně. Ale v 90ti procentech případů co jsem se dočetl jde o to, že se na hřídelce protáčí ozubené kolečko, které je prasklé a tím pádem klapka nemaká jak má... takže ho na hřídelce nějak zafixovat... Nevíš jaký je tam přístup,jak se tam dostanu?Je nutné toho moc demontovat?Nikdy jsem to nedělal,tak nevím.Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Staci sundat pro lepsi pristup kastlik spolujezdce ale neni to nutne pokud nemas silne "pracky" :) a zafixovat jsem jiz zkousel, jsou ruzne navody , pouziti krouzku se zavitem (to se neosvedcilo) proto doporucuji jako i jiny navod navrtat slabouckym vrtackem osicku a plastove kolecko a zajistit sroubkem pak uz se to nehne .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.