Přejít na obsah

Pár problému na mém autě

Doporučené příspěvky

Ahoj něco jsem tu už psal, ale trápí mě pár věcí co bych chtěl doladit na mé Octě. Auto mám teprve dva týdny a předtím jsem měl samé Fiaty.

Proto budu rád když mi aspoň někdo poradí a ulehčí mi práci :)

První problém už jsem řešil. Zatékání do auta za spolujezcem. Psali jste že to je ta folie ve dveřích a taky ucpané odtokové kanálky. Jen by mě zajímalo, kde ty odtokové kanálky přesně jsou

Odkaz ke komentáři
Další problém. Za jízdy se mi zničeho nic vypnou potkávací světla a přepnou se na obrysovky. Dělá to asi určitě přepínací páka na blinkry. Mám ji už od kámoše zamluvenou.

Zajímalo by mě pouze jak je problematická montáž?? Doufám že se nemusí sundávat volant.

sundat volant budeš muset, ale není to nic těžkýho:)

Odkaz ke komentáři
Další problém. Za jízdy se mi zničeho nic vypnou potkávací světla a přepnou se na obrysovky. Dělá to asi určitě přepínací páka na blinkry. Mám ji už od kámoše zamluvenou.

Zajímalo by mě pouze jak je problematická montáž?? Doufám že se nemusí sundávat volant.

potkavaci na obrysovky? ne spis potkavaci/dalkovy?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Já bych první zkusil relé

Pardon je to pačkou relé tam není. Páčkou teče všechen silový proud já jsem ji opravil přihnutím kontaktů a prostříkáním Kontaktolem po rozebrání .Měřit žárovkovou zkoušečkou měřák indikoval průchodnost ale, žárovka nesvítila celkem mě to zmátlo :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...