losky Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Ahoj, nevím, v čem je problém, ale když večer jedu z práce domů a mám klimu nastavenou na Econ a koloběh v celém autě, tak se mi začne mlžit čelní sklo. Když zapnu klasicky klimu, hned je ten opar z okna pryč. To musím vždy pod 10 stupňů mít zaplou klimu na auto či v normálním režimu? Vždy jsem měl poloautomatickou klimu a z klimatronicu jsem fakt blbej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markyz2010 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Když máš zapnutý ECON, jde ti do auta venkovní teplota. A ta vnitřní cirkulace se zapíná třeba v tunelu,aby si nedýchal ty smrady. Ta vnitřní cirkulace je také příčinou toho mlžení. Jinak vždy zapínej AUTO na 22st.C. Ještě je vyjímka, když rozmrazuješ přední sklo. Takže asi tak... Režim cirkulujícího vzduchu používejte pouze krátkodobě, protože se zvenčí nepřivádí žádný vzduch a skla se mohou zamlžit. Tlačítkem 17 (ECON) se vypíná chladicí systém. V tomto režimu pracuje automatická regulace topení (bez odvlhčování vzduchu a bez chlazení), při které se co nejrychleji dosáhne požadované teploty ve vnitřním prostoru. Tato teplota se dále udržuje konstantní.Mějte na paměti, že v režimu ECON nemá být požadovaná vnitřní teplota nižší než teplota vnějšího vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 a hlavně klimatizace vysušuje vzduch, tím pádem rychlejc odmlží skla, ideálně jezdit na AUTO za těch pár dcl spotřeby to stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hoffis Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 v zimě je uplně jedno, jestli je zapnutý auto nebo econ, klimakompresor stejně nesepne když je chladněji než 4 stupně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 No kdyz je tu zalozeno tema pridam i ja svuj dotaz. Muj pripad je trosku jiny. Jezdim taky na econ ale mam otevrenou klapku vzduchu a stejne se mi ted mlzilo predni okno. Jel jsem navecir pres 2 hodky teplotu sem mel nastavenu na 21° a kazdou chvilku jsem musel poustet ofuk na predni okno - venkovni teplota byla kolem 4-6°. Potom jsem jeste zjistil ze pri jizde po nejake dobe mi jde teply vzduch na predni okno a predni vydechy + vydechy bocni jde vzduch studeny je to normalni? Jinak chyba nikde zadna .. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.