CorradoVR6 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 ja si tiez rad sam ocistim auto a pouzivam sonax..nekedy som pouzival tu znacku co ty ale v podstate mi to je jedno..ak to splni ucel moze sa to volať aj rama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Ved hej, len mne toto odporucili Inak skusal si uz tekute stierace aplikovat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 ne ne tekute stierace tie nie..vela som o nich nepocul..len na starom fore som par prispevkou cital...chcel by som nano na cele auto aplikovat ale to az na konci sezony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Mohol by sa niekto vyjadrit ako to funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 funguje to jako vost nebo proste velice hladka vrstva, vlivem proudeni vzduchu voda odteka na strechu a pres sklo je stale dobre videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 někdo by chtěl NANO??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 chtěl chtěl, ale dnes som kupil noveho mazlika na vikendy...aa octa ide zatial bokom :) VW Corrado 2.9VR6 rok vyroby 1994(faceliftovy model) farba - modra metaliza (neco podobne ako mam na octe) som treti majtel auto je dovezene z nemecka...ale kupene uz na slovensku...ma to certifika originality a setko potrebne..platne STK...je to velmi zachovaly kusok..moj uz druhy...nabehanych ma 171 000 co je velmi dobre...motor je po GO...ma nove tlmice Bilstein a predne a zadne kotucee + brzdove dosticky...cena bola velmi prijatelna..:) vybava je skoro plna..chybaju len kozene sedacky...ma to elektricke stresne okno...tempomat..sedacky RECARO...radio...8reprakov...kozeny volant(ale je hnusny uz len na pohlad!...atd samozrejmostou u tohto auta je vysuvne kridlo..mne sa vysuva pri 120ke..ale idem si to nastavit na mensiu rychlost...cca 80-90...pri predbiehani... co sa tyka motoru...octavia sa nanho vobec nechyta...je pri nom ako zaspata!100ku to spravi do 6tich sekund aa maximalka konci nieco pri 260ke...tento kusok mam par hodin a stihol som nanom ist uz 180 aa ťahaa kraasne!ma to manualnu 5° prevodovku... par much ma tiez...nedoliehaju vodicove dvere...kvoli tesneniu...a treba vymenit vsetky gumene tesnenia na karoserii..to je teraz prvorade...potom je trosku viac zosuchana vodicova sedacka...ale idem to dat cele precalunit do bielej koze...aa na sedackach je napise recaro...ten bude cierny :) pridam aj fotky s octou len co ho este prevetram..musim ist natankovať lebo mam prazdnu..a vezmem mu tam hned nejaku 100oktanovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Blahozelam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 parada, taky koukam do druhem auticku na vyjizdky v podstate jsem rozhodnut, ale koupim az v zime po sezone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Corro, můžu se zeptat na cenu??? a parametry motoru? výkon kW a Nm ??? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 vorlito zde to mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 dakujem...cena bola fakt nizka...stalo ma necelych 3000€.. k motoru: 140kw/190k...245nm je to 6valec Olaf pre ake auto si rozhodnuty ty ak sa smiem spytat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Jaguar X-type mozna jeste i nejakej starsi jen me trochu zlobi ze 3.0V6 neni zrovna spolehlivej, pry radeji 2.5V6 a radeji manual. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 díky Olafe... krásný!! hrozně se mi to auto líbí!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Corr : Mě se Corrado kdysi dost líbilo, ale více jsem chtěl Golfa III právě s VR6. Jenomže to mi bylo asi tak 12 let, takže jsem z toho tak trochu vyrostl Nic ve zlém ale dneska už je pro mě Corrado starý kousek a designově někde hodně vzadu. Ale ten výkon tomu nikdo neveme - to je fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 to je fakt...je vidiet ze uz ma za sebou nejaky ten rocik..ale pre mna to auto velmi vela znamena ..toto je uz moj druhy kusok aa co sa tyka spolahlivosti..aj napriek tomu ze ma auto 15 rokov je velmi zachovale...mas pravdu stare je ale odmalicka je to moj sen preto som si ho kupil znova a uz ho z ruky nepustim..mne ani nejde tak o vykon..ide skor o to ze tych aut sa vyrobilo 25 000kusov a na slovensku ich je vratane toho mojho nieco okolo 40ky! aa koli tomu ze je to taka raritka som ho chcel mať ..dizajn toho auta je urcite nekde inde aa s octaviou sa to neda ani porovnať:)je to moja srdcovka preto som si ho kupil znova :o inak dost pecka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 tak chlapi o par hodin vyrazame s octou na 1200kilometrovu trasu..ciel je Italia..uz sa neviem dockať...corradko ostava zaparkovane doma :P majte sa tu pekne a nehadajte sa :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 nazdarek...tak som sa vratil v sobotu z dovolenky. najazdil som 2500 km...bol som v aj benatkach. priemerna spotreba tam 5,5 - plne obsadene a nalozene auto! naspať bola priemerka 6,1 - plati to iste co hore cestou tam som predpisy dodrziaval v kazdom state aj u nas..obcas mi ulietla rucicka na 140(ci dialnici alebo okreske pri predbiehani) cestou naspeť som obcas v rakusku siel 160 a na slovensku to bolo vzdy nad 160 na dialnici cesta trvala 11hodin cisteho casu (bez prestavok) octavka nemala ziadne problemy..akurat jeden co ma dost potesil..prasklo mi celne sklo..potesilo ma to preto lebo si mozem dat konecne dazdovy senzor a samostmievacie cerne zrcatko...a este som niekde na fore cital ze skodovka robi uz aj "modre" predne skla..co je na tom pravdy??a kolko to stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 co znamena "modre". Tu vymenu skla instalaci destoveho planuju, mas nejak overene ze to neresi ze predtim nebylo sklo na destak a ted je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 overene to nemam..skratka im poviem ze tam chcem dazdovy senzor(tym padom aj sklo ktore je pre ten senzor urctene) a samostmievacie spetne cierne zrcatko z RSky... k tomu oknu..cital som ze sa vyraba viac prednych okien..obycajne, potom s tmavym pasikom(ake mam teraz) a potom nieco taketo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 tu je aj tema o dazdovom senzore..uz tom novom vo FL http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=921 a mam pocit ze tam je aj to "modre" sklo edit: mam pocit ze aj na fore ho maju chalani v L&K a nechcem tresnut hlupost ale mam pocit ze sa tomu nadava "asfericke sklo?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 octavka nemala ziadne problemy..akurat jeden co ma dost potesil..prasklo mi celne sklo..potesilo ma to preto lebo si mozem dat konecne dazdovy senzor a samostmievacie cerne zrcatko...a este som niekde na fore cital ze skodovka robi uz aj "modre" predne skla..co je na tom pravdy??a kolko to stoji? to sklo stojí 12tisíc a je to také, že má taký filter ako na slnečných okuliaroch, takže zapadajúce slnko ti nevadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 dakujem a nevies kolko stoji obycajne s pasom sedym? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 normálne by malo byť okolo 6 a pruh nejakých 300korun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 vdaka maros..takze s dazdovym a svetelnym senzorom, stmievajucim zrkadlom by som sa mal zmestit do 350€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Tak gratulujem k novému sklu. Aj mne ho už menili, akurát že ja som do neho hodil mobil od nervov. Ale urobili mi ho dobre. Lebo kakarátovy po výmene skla, pri rýchlosti nad 160km/h vydávalo pisklavý zvuk. Strašné!!!! A kde si bol v Taliansku? Ja som bol z IT úplne unesený. Je to nádherná krajina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Bol som v severnejsej casti blizko pri meste Caorle..konkretne som bol v meste Eraclea Mare..ale bol som aj na vylete v Benatkach a tam bolo uzasne! Parkoval som na 10poschodovej garazi uplne hore na streche odkial bol nadherny vyhlad do pristavu kde stali 4 vyletne lode.a prave na tomto vylete mi siel oproti kamion a kamienok sa mi zarval do celneho skla..ale aspon budem mať dazdovy a svetelny senzor do buducnosti prajem pevne nervy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 pri hladani pekneho naraznika na moje corrado som nasiel toto...vsimnite si ten naraznik na tej fabii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 pozeral si aj Seidl Tuning? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 nie nie..uz som viac menej rozhodnuty pre tento naraznik...chcel som este jeden...ale viac sa priklanam k tomuto... ale premyslal som este nad tymto prvy stoji 375$ a ten druhy 345$ do toho prveho by som chcel dať hmlovky a smerovku s cirou optikou + planujem Angel eyes svetla a dozadu led svetla oboje od firmy In Pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.