Přejít na obsah

Nastavení střešního okna

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

Hledal jsem to tady ale nic jsem nenašel :-)

potřeboval bych nějaký návod jak vymontovat střešní okno, když se zasune tak zadní část je cca 1cm níž než přední a v autě to celkem hučí když za jízdy na onko přitlačím tak je v autě ticho a pohoda ale jak pustím tak zase okno spadne. Setkal se s tím už někdo? poradí jak to opravit? a kde vznikla ta vůle?

Díky :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...
  • o měsíc později...

Tak jsem si s tím oknem včera odpoledne hrál. Udělal jsem vše podle návodu, tzn. seřídil samotný mechanismus, trošku "natáhl" těsnění a seřídil okno samotné. Musím říct, že je to o poznání lepší, ale stále to ještě není ono. To okno by potřebovalo v zadní části ještě o malinko výš (když párkrát ťuknu do ovladače na vyklopení, tak se to v podstatě úplně ztiší), ale už není jak ho v nulové poloze přizvednout.

Pár fotek:

post-18-1315739284_thumb.jpg post-18-1315739325_thumb.jpg post-18-1315739368_thumb.jpg

post-18-1315739414_thumb.jpg post-18-1315739466_thumb.jpg post-18-1315739523_thumb.jpg

post-18-1315739606_thumb.jpg post-18-1315739661_thumb.jpg post-18-1315739712_thumb.jpg

post-18-1315739783_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest Honza L&C

Ahoj

Mám podobný problém.Zatéká mne dovnitř přez šíbr-možná ucpané odtokové kanálky,nebo zastaralé těsnění.

Chci se tedy zeptat,jestli se dá sehnat nové těsnění na sklo a jak provést vyčištění odtokových kanálků.

Díky za rady zkušenějších.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

aj mne pár krát zatieklo a kvalitne.. až som mal mokré sedačky. treba si zohnať ocelové lanko dlhé cca 2m, najlepšie v obchode s bicyklami (na zadnú brzdu) a ked si otvoríš strešné okno tak v každom rohu je diera na oddtok vody. tie predné odtoky končia pri predných pántoch a zadné za zadným kolesom, ak by si dal dole bočné koberce v kufri, tak by si videl hadičky cez ktoré to má vytekať, mne sa ta hadička dokonca vyvliekla z diery na karosérii a voda mi vtekala do kufra.. som sa divil kde sa tam ta voda bere :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Čaute, mám taky dobrej problém, osprchoval jsem se v myčce, teklo rohama střešního okna, odtokové kanálky jsem vyčistil vyměnil těsnění ( už nikdy víc) a stále trosičku nateče když jedu do myčky, nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...