Manci Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 tak auto je doma zpět. bylo úplně bez chladiva, důvod proč zmizelo je, že u chladiče na klímu u té zátky chladivo uteklo. kolem zátky se to zalepilo, tuhle sezónu to odjezdí a na příští rok se vymění chladič klímy. takže jsem spokojen, nestálo to skoro nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 bezna zavada no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 aspoň, že je to jedna z těch levnějších zívad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 celkem casta u 02 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Takže klíma funí, navíc jsem odpoledne zajel si nechat udělat fólie na okna, mam zadní okna 35% propustnost světla, předek jsem nechal takovej jakej je a buď na něj půjde časem bezpečostní fólie a nebo nic. Neni to nijak do očí bijící, takže jsem nadmíru spokojen, jak s cenou tak s tím, že to neni nijaký markantní rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 dnes došel balík s koberečkama : ) konečně můžu ty gumové schovat na zimu a mít tam hezky látkované během léta. teď si dam zase oddech od investování do auta a budu si ho jen užívat a mýt, i když jak se znám vydrží mi to chvíli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Pekné autíčko...ale tie nepríjemnosti čo si si vytrpel,tak to je až cez hlavu,keby som ja tak našiel ráno auto tak snáď skolabujem :( ...nech Ti slúži a prajem veľa km bez nehody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Gefro: díky : ) chtěl jsem se zde zkušenějších zeptat jaké mam koupit stěrače? už mi nějak ne moc odbře stírají gumičky, tak bude nejlepší na to hodit nové, nejlepší by bylo kdyby někdo hodil link na nějaké origo, asi je blbost to kupovat i s lištama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 takže na autě další "novinka", podařilo se mi o skrytej obrubník škrábnout kola na pravé straně : \ každé kolo přes dva paprsky škráblé. teď mi celá pravá strana vypadá jak když s tím parkuje někdo kdo to nikdy neřídil. nechám to celé být, buď přes zimu necham kola opravit, nebo počkam až to bude ještě více omlácené a dam to celé na pojistku přestříkat. ale auto aspoň dělá radost, až na to, že na laku se to hodně projevuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Po dnešku nabarvené přední brzdy, na červeno, zadek na mě čeká zítra : ) už mam natočeno 145k km, konečně mam ledky i v předních světlech včetně odporů teď jen přemýšlim zda mam zkusit dát na havarijko odřený nárazník, kola a pravou stranu a nebo to nechat. když už bych to dělal tak bych to zkusil na rozpočet, že by se z toho dalo i nastříkat lišty do barvy. proto bych se teď rád zeptal zdejších jaké mají s tím kdo zkušenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Tak mé auto se má dnes asi takhle, že jsem dnes v noci potkal kance na dálnici, já jsem naštěstí bez škrábance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 chlape to ti nezávidím,hlavní je že jsi ty OK...auto se dá do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Aj, tak to naštve. Hlavně, že jsi v pohodě. Budeš opravovat, anebo už se ti to "nevyplatí"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 je pojištěné, uvidí se zítra až se na to pořádně podívá, buď oprava, a nebo totálka, to se ukáže, z mé kapsy půjde případně jen spoluúčast, kde je částka zanedbatelná oproti tomu jaká je škoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 no ty kraso to musela byt pecka, hlavne ze jsi v pohode. To vsechno ten kanec nebo pak jeste byly svodidla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 tak hlavne,že si v poriadku...pokiaľ toto niekto nezažije,tak si ani nevie predstaviť,aký hnusný je to zážitok Ol@f : ja si myslím,že to všetko spôsobil ten kanec-ešte sa odrazil od predku a treskol ešte do boku...jeden šofér na autobusi trafil laň a tá sa tak nešťastne odrazila,že vybila ešte 2 bočné sklá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 svodidel jsem se ani nedotkl, což bylo štěstí, jinak jsem s autem skončil v levém pruhu u svodidel, pak jsem auto s pomocí ostatních řidičů odtáhl na krajnici aspoň aby mě někdo netrefil ještě. v tuhle chvíli jsem rád, že jsem rád, a děkuji si za to, že nejezdim v něčem menší a starším bohužel jsem v tu chvíli nestihl brzdit ani uhnout, prostě jak kdyby to prase někdo přede mě postavil... tu poslední vteřinu mam pořád před očima ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 brr nechapu ze ten blatnik dopadl jak dopadl, snad to nebude totalkaa bude na prestavbu na FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 budu chytřejší během týdne, trochu se bojim o motor... každopádně to de na pojišťovnu a už vidim jak mi proplácí FL, i když by mi to nevadilo : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Taky jsem před lety trefil kance. Dneska už se tomu jen směju. Běželi tři přes cestu a nešlo kam tak jsem vzal čelně toho prostředního. Když něco trefit tak jedině čelně. Do plechů to naštěstí nešlo. Pojištovna dala asi 60k a oprava 13k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 ja takhle krusnout ten svuj hybrid naraznik tak me asi vomejou :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 no tak hlavně by vomyli pojišťovnu, že by ti musela zaplatit dva :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 to bych chtel videt jak by tohle pojistovnou proslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 tak auto se má teď tak, že je to totálka, a já už se poohlížim co dále pořídim. co takhle koukam, asi těžko najdu něco co jsem měl, ale třeba budu mít štěstí a najdu něco co mě osloví, zatim mě oslovují Audi A4 a občas nějaká A3, ale ty km co maj nalítáno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 totalka? kolik je cena opravy a kolik cena auta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Cena opravy 180k,-, cena auta 160k,- na opravu je tam tolik dílů, že ani kdybych se to pokusil udělat bez autorizaku, nemusel bych se vejít do částky kterou by mi dala pojišťovna, oba pytle vystřelené, nárazník, kapota, blatník, dveře, čelní sklo apod. je prostě na odpis tak jsem to vyřešil takhle a už jen čekam na peníze od pojišťovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 to je divny, nevim kolik by ti finalne dali rozpoctem oprava mimo by se pod 100 vesla urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Tak to je špatný, tak ať si vybereš dobrého nástupce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Co s tím ted budeš dělat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 s čím máš namysli? pokud s vrakem, tak ten hodí pojišťovna do aukce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.