Guest Ludvik2 Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ahoj mám OI 1998 a začal se mi objevovat problém že když zapnu přední stěrače tak po vypnutí vypnou třeba po dalších 10 setřeních popř vůbec,kdy vypnou poznám podle toho že když jsou základní poloze a relátko cvakne a znovu se rozeběhnou to párkrát udělá a vypnou se.Páčku jsem vyměnil zkoušel jiné relé a pořád to samé,jsou tam někde čidla na základní polohu nemůže to dělat nějaké takové čidlo? Díky Ludva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 (upraveno) Měl jsem něco podobného řešilo se to v sekci Elektrika http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7202 jen ještě dodám že jsem potom zjistil že mi ještě praskla trubička v motorku zadního stěrače a zkratovala motorek.Vyřešil jsem to ostřikovačem ve třetím brzdovém světlu. Upraveno Listopad 3, 2011 uživatelem Roman1173 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Obyvyklá závada: sundat stěrače, torpédo, vyndat mechanismus stěračů. Z převodovky u motorku odstranit krycí plech (ty nýty nebo co tam jsou pak nahradíš obyč. metrickými šroubky s matkou). Očistit, přihnout vodící plíšky které se nedotýkají jak by měly. Našroubuj kryt novými šrouby a celé smontuj, bude to chodit jak má. Pokud tam už budeš, doporučuji namazat ty průchozí plastová pouzdra mechanismu stěračů, zatuhávání je konstrukční vada. Když už máš dole plastové torpédo, dej i pylový filtr, stojí do stovky a nebude se mlžit přední okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ludvik2 Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Zdar Dík moc za odpovědi,koupil jsem jinej motorek a je to ok měj te se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.