Piar Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Zmenil som svoje auticko z povodnej repliky rs-a 1.6 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47095 za origo RS,takze k autu: Klasika vybava rs-a najazdene 121 200 km r.v 2001 do sveta pustena 2002 Navy dx prepojena s dvd-VEBA,pre tych ktory nevedia,jelikos stale mi chodia spravy jak to mam prepojene tak pomocou prevodniku obrazu a zvuku RBG, Vyfuk je komplet od POWERFLOW,BLOW OFF ventil. Jazdi to proste faaakt nadherne. Planujem ,nieake alu len neviem ci origo 17 spyderi alebo nieco ine,prave velke zrkadlo,polepy stlpikov,listy prahou, tiez rs do narazniku male denne svetla ,tempomat,cierna stropnica no snad vsetko Fotky zatial nic moc ale postupne budem doplnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 nádherná i ta barva gratuluju a řeji spustu km bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 AHOJ PEŤO, TAK TĚ TADY VÍTÁME S TVOJÍ NOVOU KÁROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Nádhera,to je oktule za kterou se otočím. Ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Jo je to pekne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Takže si si splnil sen ? Moc pekná! Tá origo maska bude naozaj lepšia ! Tak nech ti slúži ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 pěkná RSka a preji hodne stastnych km.Peťo ještě by to chtělo dát maxíka,ať to máš komplet s DX a určo 17Spidery-jiný tam nedávej,tempomat určo dobrá věc na delší cestování a pak určo parkovací senzory-který se rozhodně neztratí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 MOc krásné auto, držím Ti palce a přeju moc šťaskných KM. Je vidět, že je ve správných rukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Diky lidicky,matty maxik mam uz pripaveny ten som poriadil hned s autom ,cakam uz len na kabel na vycteni pinu ponevac skodovka to vobec nezisti a ten co som mal tak som ho hned odpalil tak dufam ze si dam teraz pozor a tempomat ten urco bude,ponevac mi chyba u 1.6 -ky som bol nan zvyknuty,minuly tyzden som siel zo slovenska do skotska a velmi mi chybal,trpla mi noha po dlhsej ceste s tempomatom je to pohoda a co sa tyka parkovacich tak na tom sa tiez pracuje jednotku mam uz len kabelaz a cidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Cervena sikulka s dostatecnou vykonovou rezervou na zabavu .) do dvd a tv uz se taky pomalu chystam :)tak doufam ze to taky zvladnu :)drzim palce do dalsich uprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 NO PĚKNÁ CHLAPE HOLT RS JE RS KUP VĚTŠÍ ORIGO KOLA A BUDE TO SUPER :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 tak to jo,pomalu vše připravené,taky se mi víc líbí ten tmavý koberec než ten bílý,to samé i ohledně stropnice-toto se fakt Škodovce,prostě nepovedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 No,no s bielym kobercom ked uz je dost oslapany tak vyzera intros dost zastaralo,stropnicu som nedavno daval do 1.6-ky a teraz ju musim zase zhanat. Inak dnes som si obzeral v skodovke octu rs 2 limit edition siva farba ale vo vnutry nadhera celokozene sedacky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 No,no s bielym kobercom ked uz je dost oslapany tak vyzera intros dost zastaralo,stropnicu som nedavno daval do 1.6-ky a teraz ju musim zase zhanat.Inak dnes som si obzeral v skodovke octu rs 2 limit edition siva farba ale vo vnutry nadhera celokozene sedacky :) A nevypadala nějak takhle ? To je limit. serie pro Anglii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Jo Jo to je presne ona,alu ,farba sedacky presne limit edition ale preco len pre anglicko??je to cesko mladoboleslavska vyroba a iba pre UK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Připojuji se ke gratulaci..dnes už je možnost koupit RS I za slušný peníz! Záhada je..proč nemá RS pedály...??A proč má černý koberec? To je nějaký dovoz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Už je vše napsáno máš ji super tak ať tě nezklame :) ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 PEŤO KUKEJ NAŠEL SEM TVOJE DVOJČE :( http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/skoda/octavia/7557249 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 maš to pěkny .ta barva prostě super :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Nieake update-upravenie vzduchoveho filtru do narazniku,maxi-dot,pedalky a mnou podomacky urobene polepy stlpkov,vyhrev sedaciek (zatial len pridane tlacitko,kabelaz a decky cakaju v krabici) a nove pneu,zatial nez budu vecsie kolieska. To Razty-je to nevsi rocnik a ma xenonky a parkovak,ale zase hnusny kola,ale to je ako vzdy,cakas zhanas dlhu dobu auto a ak nakoniec kupis,hned sa objavy lepsia kupa,ale som rad so svojou,predsatvoval som si ju tak ako je s vecsim kridlom nez klasicka rs a dalsie veci co sa tyka motorovej casti ma za sebou pravidelny audi servis,blow atd.akurad co jej fakt chyba su tie xenonky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 SE DÍVÁM ŽE SI SUNDAL TU CHROMOVOU LIŠTU Z PALUBOVKY......BEZ TÉ LIŠTY TO VYPADÁ LÉPE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 taky bych se přiklonil k Rarztymu a ještě,když se na tu fešandu koukám,bych ráději dal origo masku(vypadá líp ),dřív jsem o tom taky uvažoval,ale jsem rád,že jsem jí tam nedal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Ta maska sa nepaci ani me,no,ale jak zhanam tak zatial nemozem najst.to su 2 veci co spatia to auto kola a maska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Jo a co mi noveho este do auta pribudne na zadne sedacky je nieaka pekna rs autosedacka ak existuje,o 4 mesiace ,presne 1.1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 koukám správná barva asi bych jí tak nějak vrátil k originálu, jak interiér, tak exteriér... jen mi je divný, že ve full výbavě nemá xeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Jo a co mi noveho este do auta pribudne na zadne sedacky je nieaka pekna rs autosedacka ak existuje,o 4 mesiace ,presne 1.1. Takže ti pribudne nový navigátor :P ? Mno Rs autosedačku som ešte nevidel, ale neexistuje taká vec čo by sa nedala vyrobiť ;) ! Aké disky by si tam chcel mať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Vratenim k originalu-sand ta maska tam chyba a interier?tam iba biely koberec ale ten som dal dole,ten intros v bielom vyzera jak uz dost opotrebovany a zastaraly. Full vybavu to nema,este,takze xenony tam ani nemohli byt,k tomu uz chyba dokoncit ten parkovak a xenony. Z hociakej autosedacky sa sa urobit rs autosedacka,nalepinim znacku a je rs co sa tyka kol,tak by tam pasli origo 17 spyderi,alebo nieake 17,18 od AEZ-u,tam si neviem vybrat co pasne naj.k auticku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 (upraveno) snb:co by prosim te mel menit v introsi?.Peto ten nech jak je,tmavej koberec je lepsi Upraveno Září 6, 2009 uživatelem matty7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.