Radek20VT Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Mám dotaz ohledně dodělání maxidotu do O1 2001 1.8T AGU - je mi jasné že musim předělat na 3.G komfortu, ovšem četl jsem někde že u tohoto motoru (AGU) je problém s maxidotem - neukazuje správné údaje atd... Co je na tom pravdy, případně dá se to nějak vyřešit, nebo mám prsotě smůlu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Lze to dodělat, jen potřebuješ navíc převodník co vyrábí p.Doležel, myslím že má adresu dolezel@volny.cz s tím pak maxidot funguje bezproblému, když tak hledej na konkurenčním fóru, zde se tohle ještě asi neřešilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Díky, ale na to už jsem na konkurenčním foru koukal a tohle už je nějakej ten rok mrtvý.... Tak se ptám jestli se to třeba nějak nezprovoznilo jinak třeba :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Není to mrtvé, stačí mu napsat na tu adresu na volny a on se ozve, bral jsem od něho ten převodník v březnu a bezproblému, bez něho to fungovat nebude, leda si naprogramovat svůj nějakej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.