kecut Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj mám problém mam octavečku 1,6 74KW má nalítano 283tis km a ted jsem byl na STK a neprošel jsem emisema.Naměřili mi při zvýšených otáčkách obsah CO 0,551%obj a povolená hranice je 0,3.Nevíte čím to může byt? at to můžu vyměnit.Tenkrát na počítači mi to ukázalo špatné zahřívaní lambda sondy ale na emisích lambda v pořádku.Tak nevím.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 jdi jinde a dej jim bakšiš,bude to ruzumější.Můžeš mít už vypálený kat,nebo Ko lambdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Nebo motor po chipu. a nebo jen hodně nekvalitní PHM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kecut Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Nooo ten den jsem tankoval u tesca.Takze by fakt nekvalitni benzin?KAtalizator to se asi nevyplati vyměnit co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 já taky neprošel, ale kdybych se nepodíval na ten monitor tak bych to ani nevěděl, protože to pán obětavě upravil bezeslova :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 tak to jděte do háje s těma plečkama,já prošel se 120ckou a ještě jsem měl rezervu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 mno jo ale tá spĺňa normu EURO 5 inak ako už bolo povedané- treba to zariešiť nejakým všimným a je pokoj ;), 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Já bych to viděl na lambádu. Lambáda i kat by se měl dát odhalit diagnostikou. Nekašlal bych na to. Za 1.bude větší ozónová díra a za 2.můžeš mít pak taky trošku díru v peněžence, protože tyhle problémy mají často za následek zvýšení potřeby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Nebo motor po chipu. a nebo jen hodně nekvalitní PHM. ted jsem byl s autem na stk co2 vysoke ,palivem to neni jsem se ptal bud to papa olej,kat,a nebo seřizeni ventylu lambda ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Luk87 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdravím, před půl rokem jsem měl stejný problém s emisemi. Mám 1,6 74kW a v té době co jsem šel na emise měla najeto 130t. Emise mám tedy na čer.. . Chtěl jsem to nechat být a další emise udělat stejně ale auto furt nějak žralo tak jsem na jaře hledal příčinu. Během čtvrt roku jsem vyměnil lambdu sondu, škrtící klapku, teplotní čidlo a naposled jsem vyměnil katalyzátor protože tam nějaký koumák navařil katík s felicie 1,3 (poloviční velikost oproti originálu Octavie). Po výměně těchto dílů auto razatně přestalo žrát a emisema bych mohl už taky projít ale ty mě čekají až za více jak rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Pokud se nezvyšuje spotřeba tak bych emise řešil všimným, pořád je to levnější než novej kat nebo lambda sonda... Stejnak je u 74kW ten kat na nic, jen bere výkon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 ted jsem byl s autem na stk co2 vysoke ,palivem to neni jsem se ptal bud to papa olej,kat,a nebo seřizeni ventylu lambda ok Ventily se seřizují samy - hadraulická zdvihátka. Zkus přes diagnostiku testovat KAT. Možná bych našel starší u nás na skladě... Možná i new orígo za hyper good cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Pokud má 74kW tak kat neotestuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.