Radek20VT Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli by bylo možné ve středu nebo ve čtvrtek přezout v Praze auto na zimní. Můj servisák nemá čas, tak to chci sfouknout jinde. Jednalo by se o sundání starých gum z plecháčů, nasazení nových, vyvážení, sundání liťáků z auta a nasazení plecháčů... Díky Radek EDIT: myslel jsem samozřejmě 16-17.11. Dneska už by se toho moc nestihlo... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Zkus Fastbox v Čestlicích, tam jsou rychlí a je dost možný, že budou mít hned čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 v Praze jsou toho mraky, spíš záleží v jaký části Prahy budeš. Včera jsem byl na Hájích (Praha 4 nebo 11) Auto Sláma ulice Starobylá a 30 minut přezutí gum a vyvážení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Tak už vyřešeno :-) taky jsem to měl za 30 minut. Odpadl mi právě týpek u kterýho přezouváme roky, tak jsem sháněl něco novýho... LOCK, nebo SMAZAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.