Guest mokr Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Ahoj chlapi Potřeboval bych radu mám problém s vyhříváním levého zrcátka rozmrazuje se hooooodně pomalu a jen malej kousek o proti pravému a kolega má stejný problém víte někdo jak to řešit?Mám OII před F r.2006 Předem děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 (upraveno) Snížená hodnota odporu v nanesené odporové mřížce na rubu sklíčka a pavděpodobně i někde přerušená. Koupit nové sklíčko nebo se s tím smířit. Odporová vrstva je nanesená pod plastem do kterého je sklíčko zrcátka uloženo - tudíž se ti to na 99% nepovede ani sundat, k opravě vrstvy odporovou pastou. Upraveno Listopad 19, 2012 uživatelem mojinmojin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MajoC Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Stretol som sa už aj s tým, že boli zaoxidované kontakty na odporovej fólii.Nebola to Octávka, tak teraz neviem, či Octávka má tu odporovú fóliu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
crompl Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Ahoj, poridil jsem si Octavii II pred Facelft rv 2005. Mam problem, nejdou me vyhrivany zrcatka, ale ani trosku nehrejou. Auto bylo garazovany. Nemuze to byt nejakou solo pojistkou? Jinak vse ostatni me v aute funguje. Tlacitko mam toto, proste otocim to polohy vyhrivani nic jineho nepoustim :-) a motor samozrejme :-) snad to delam spravne. Budu vdecnej za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 děláš to spávně, jedinná možnost je diagnostika, jinak čudl máš facelift (nebo aspon na foto) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
crompl Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Cudl tam mam ten na fotce a facelift nemam. Ukaze to Vag? Nebo radeji autoelektrikar? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 vag. vím že face nemáš, psal jsi to, ale je to fuk, funguje to stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.