SingleOu Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Ahoj, začínám taky měnit originál podsvícení v přístrojích , potřeboval bych sundat v hlavním vypínači ovládací knoflík z těla vypínače. Zevnitř zezadu je tvarovaná dutá "hřídel" která ovládá spínače.A toto potřebuji od sebe oddělit od knoflíku. Měl to někdo sundaný ? Nebo jestli to jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Neměníš náhodou podsvícení těma diodama, co vidím na tom plošňáku..? Neříkej mi, že "pobarvení" těch prosvěcovaných prvků je zelené..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SingleOu Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Chci tam dát místo těch smd diod co pravě svítí ta ty jak pišeš prosvětlovací prvky ,diody jako mam ty ostatní pruměr 3 mm. Ty tam asi nedostanu protože budou vysoký . Tak by bylo lepší oddělat knoflík a skrátit ty prosvěcovací tyčinky aby tam dioda víc zalezla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Ahoj, nic bych nevymyslel a dal tam SMD ... vzdyt to stoji par kacek a je sni ma snad jeste lepsi prace jak s normalnima... Sam jsem to delal a nebyl problem ... 1206 das v poho i trafopajkou ... to takove 0603 v Columbusu, to je jina :) A nebo tech cca 60 SMD v pitomem FL Climatronicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 jedině SMD LED, klasika má jednak špatný kužel světla a navíc ta práce s nima je hrozná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 taky jsem dával pouze SMD a bez problémů... tady bych neexperimentoval... stejně tak všechny ostatní prvky (předělávál jsem komplet) v interieri, jen přepájet SMD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mnemonik Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Mám dotaz a sice: mám originál spínač světel-1Z0941431C(poškrábaný),můžu ho zaměnit za 1Z0941431K? Díky za případnou reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.