Tbob1 Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Čau mechanici. Asi tak 3týdny jezdí na nouzový režim. (1.6FSi / 85kW) Na palubce mi svítí: Chyba motoru, EPC a pak chyba ESP a tlaku v pneumatikach. Vypnu zapalovaní, zhasne EPC. Znova vypnu/zapnu kliček a zhasnou ostatní kontrolky. Rozjedu se a hned se všechny rozsvíti a je to v nouzáku. :-/ VAG vypsal: G188 - snímač uhlu 2 pro škrtící klapku G69 - potenciometr škrtící klapky J 338 - řídící jednotka škrtící klapky Zkusil jsem: - Nalít 100oktanovej benzín - Vyčistit klapku a udělat základní nastavení - Vyčistit potenciometr na klapce - Proměřit kabel od klapky k řídící jednotce - Odpojit baterku Nic nezabralo a všechno se tváří dobře. Včera mi to začlo ještě ke všemu blbnout. Mělo to neklidny chod na volnobech (kolísání). Nešlo to vytočit víc jak na 1500ot/min . Takže jsem jen a 4ku asi 30km/h. Ted to zase jede do 3000ot/min. Zítra se chystám koupit škrtící klapku za 4000Kč, ale nejsem si jist zda to zabere. Nápady a rady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Měl jsem ten samej problém odešla ti klapka na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Měl jsem ten samej problém odešla ti klapka na 100% Vyměněno za 5100 a jede se dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Vyměněno za 5100 a jede se dál ;) Ahoj, tak po měsící fungování je tu zase ten samej problem. Pohon škrtící klapky 2 ..... Auto spadne do nouzového režimu a jede z těžka. :-/ Neporadí někdo? Mám reklamovat měsíc starou klapku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 jasně reklamuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 (upraveno) Tak ted už je 3 týdny na reklamaci, tak čekám co se bude dít. A zda to zabere a s novou to pejede. Upraveno Únor 3, 2012 uživatelem Ol@f necituj primo predchozi prispevky prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.