Tonyoctavia Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Mám to už nějakou dobu a facht to je supr,dá se to i snížít pokud to někomu moc bije do očí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zifčiak Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Aký typ diod ste použili na osvetlenie ručičiek? ja mam momentalene takuto kombinaciu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackylle Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Myslím, že ta zelená tam super sedí. Viděl jsem i tmavě modrou (nevím, co se na tom komu líbí), to byl hnus, unavovalo to oči. Tahle zelená je svěží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Neřekl bych, že modrá je špatná volba. Jedna věc je jak to vypadá na fotkách, druhá jak to vypadá ve skutečnosti ;) Dělal jsem jich několik a vždy do vypadalo velice slušně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zifčiak Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Mne sa modra nepači, hlavne nie vtedy, ked vsetko ostatne svieti na zeleno. Ked je prerobeny komplet interier tak budiš... Ked ma omrzi zelena prepajkujem na červenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Kombinace zelena, bila a modra je divna, ale pokud se udela komplet auto do bily, uz je to o necem jinem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackylle Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Neřekl bych, že modrá je špatná volba. Jedna věc je jak to vypadá na fotkách, druhá jak to vypadá ve skutečnosti ;) Dělal jsem jich několik a vždy do vypadalo velice slušně Ahoj tak tohle co posíláš vypadá dobře, omlouvám se za hatování. Mám na mysli takovou tu přesycenou modrou. Na tu nemohu ani zaostřit oči. Tahle vypadá moc pěkně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Ono jde o to jaky tam pouzijes LEDky, s jakou svitivosti ;) Delam tyhle prestavby uz nejaky rok a zkousel sem ruzny barevny kombinace i druhy LED :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 A vies odporucit oranzovu a zltu? Hlavne na osvetlenie ruciciek na FL budikoch O2 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Zkoušel jsem různý barvy a řekl bych, že žlutá/oranžová z nich vypadá asi nejhuř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Hmm... Za mna je ta oranzova celkom fajn :) vedel by si dat tip na tie ledky na prerabku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tomino, skus SZ na danikd, ma inzerat na podsvecovacie diody, vie vselico zohnat/poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tak tak....ale neviem ci by som isiel prave do tych oranzovych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 mě se teda líbí origoš budíky, v O2 FL sou docela pěkny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Oli prave mam pocit ze danikd oranzove nevedel poriesit ale skusim... Dik za tip :)<br /><br />A chlapci... Prave ta oranzova bude v aute jak rit na serbel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tak vyskusaj, potom pokukame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 ma myslim jen zlute, nekde jsem daval foto, ale taky spatne nevypada tyrkys ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tyrkys by neladil k interierovym doplnkom.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 To ta žlutá taky ne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) Ale chlapci bude to dobreeee :) akurat sa k nim musim dostat ;-) Upraveno Září 11, 2015 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 ja je objednaval uz pred nejakym rokem na eBay. svitivost okolo 700-1200mCd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zifčiak Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tak dnes som zmenil zelene ručičky na červené, vysledok posudte sami, taka klasika, asi skusim aj tie modre :) ale už ma laka pokračovat v zmenach dalej, napriklad navigacia nexus na červeno atd... Neviete aky typ didy je v tej navi? Či take iste ako v budikoch? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 caute, z akeho auta pasuju rucicky do o2fl? chcel by som ich vymenit za cervne so striebornymi stredmi. /viem ze aj diody treba menit/ mam doma 2 sady, ale neviem ci tam pasuju a nechcem zbytocne rozoberat budiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Nasadit pujdou urcite, spis jestli jsou dost dlouhy/kratky. Ted jsem si sehnal rucicky z B6 faceliftu a velky jsou o neco delsi a maly jsou zase o dost kratsi nez puvodni z OII FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 tak tu hratkou jaksi nikam nedáš:) JInak tacho a otážkoměr jsou kratší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Pokud má OII po FL tak ano, pokud pred FL, tak kratky nenasadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 ano, mam 2012. diky za info. skratim ruciciky pre tacho a otackomer ak bude cudne vyzerat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Potom to jde, omlouvám se, nepodíval jsem se do podpisu na auto, ale na octavii to vypadá divně, tyhle rafičky jsou pro budíky s kruhovým ukazatelem paliva a teploměru, ne jako FL octavia, kte je jen určitá výseč. než rafičky to radši vyměnit ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Zkoušel jsem je nasadit na FL budiky. Jsou o neco delsi, ale neni to zadny extrem, zbytecne bych to kvuli tomu nezkracoval Potom to jde, omlouvám se, nepodíval jsem se do podpisu na auto, ale na octavii to vypadá divně, tyhle rafičky jsou pro budíky s kruhovým ukazatelem paliva a teploměru, ne jako FL octavia, kte je jen určitá výseč. než rafičky to radši vyměnit ledky Jenze kdyz jen vymenis LEDky, tak to ve dne sviti "ruzove", protoze to chyta svetlo i z venku. Jen v noci je to pak sytě červený. Octavie nemá ty budiky zas tolik utopeny aby to bylo porad ve stinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 To je holt daň za ten rozdíl, potom ještě lakování hran rafiček na červeno, mám to v plánu vyzkoučet... Ano vím o tom, zkoušel jsem i GTI modrou a prostě to není ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.