Přejít na obsah

Budíky - zmena farby


m1kal

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Ahoj,

 

foto mas z O1 ... Zde na foru najdes tusim v bazaru lidi co to delaji ... Ja jsem si to delal sam, komplet vymena podsviceni interieru na bilo ... jen ciste vymena diod a to vcetne vsech ovladacich prvku, FL Climatronicu ( skoro 60 SMD diod ), Columbusu ...

Potrebujes diody ( SMD 1206, 0603 ) o patricne svitivosti, zkusenost s pajenim a nejlepe horkovzdusnou stanici na odpajeni ... a tak 2 vecery casu ...

Dan

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest Martin1119

Dobrý den.Chtěl bych se někoho zeptat. Mám octavii 2 rv. 2005 a mám budíky které bych chtěl prodat a koupit nové. Kde bych sehnal pin kód od těchto starých které chci prodat? Uvádí se tento pin taky někde v servisní knížce, nebo budíky mají štítek kde se pin uvádí?

Moc těmto věcem nerozumím a potřebuji poradit.Těch budíků mi je líto hodit je do popelnice,nic jím není.

Díky Martin :( :( :(

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

Tiež mám túto kombináciu, ale zatiaľ len na budíkoch.. svieti ti to lepšie ale aj tak sa mi zdá že tá biela je ešte dosť silná..

Nevieš náhodou akú svietivosť majú tie ledky lebo na tých stránkach nie je napísané nič o ich parametroch, na faktúre asi tiež neboli uvedené?

 

Svítí to akorad bílá není zase tak silná. Zkoušel jsem LED 1206 WHITE 110/130° GME a jsou daleko silnější než ty co tam mám ted mají určitě pod 100mcd.

Odkaz ke komentáři

To bude asi ťažšie, teda aspoň mne sa zatiaľ nepodarilo zohnať schému budíkov, ani klubový elektrikári ju nemajú.. tak som prešiel na druhú možnosť a hľadám poškodené nefunkčné budíky a snáď sa mi to podarí nájsť..

 

@vevca: pokiaľ ešte nemáš kúpené ledky tak najjednoduchšie je objednať tie z odkazu čo dával John1976 ;) asi pri tom skončím do týždňa aj ja pokiaľ nezoženiem budíky ani schému..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...