Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Ano Turbopower, mám na to graf, + záručák atd. tvářil se že OK, at to pošlu a jsou schopni do 24hodin udělat jiný, tak uvidíme, jak se domluvím. Jinak když to člověk spočítá a za rok najezdí 20tis a jezdí s naftou za 6l tak to má 2,2 jen v phm a vezme nějakýho 3,2 s plynem kterje bude jezdit za 12plynu + nběco na starty benálu atd. tak jezdí max za to stejný a to už musí žrát jako tank pokud budu jezdit s benálem tak jak s natou an spotřebu, tak s 2,0 město 6l a benál 10l, dálka Nafta pod 5l a benál pod 8l (už jsem jezdil a dá se to) takže tak či tak, co se týče startů a ježdění celoročně benál vychází lépe. Ale naftu už mám tak si ji asi nechám. B) ale rozhodně nedávám na ten pseudoefekt, za kolik jezdím dle PP, ale dívám se právě i na tyto investice, že si nemůžu dovolit natankovat nevalitní naftu, všechno furt měnit atd. To co je na PP je jen na oko potěšující údaj, ale protože hodně jezdím i jako Ol@f a jiní (digitální řidiči), tak spotřeba u mě je někde mezi 6-9litrů s naftákem, Dlouhodobě kolem těch 7mi cirka, hodně jsou tam i štreky, ale to auto využívám, proto pro mě aspon ted auto se 100konma ve velikosti OII je naprosto o ničem. (nic proti ostatním)

Odkaz ke komentáři

bohužel máš pravdu a proto pořád nemužu vybrat náhradu za dědka:(, bohužel díky byrokratickém tlaku EU bude jen a jen hůř.

mám dojem že už jsem četl že někdo i do osobáku už musel přidat SCR

ale ted pravidelně potkávám pasiky EONu s TSI a na CNG-což by mohlo být zajimavý, až jim to za 3 roky skončí

Odkaz ke komentáři

Jj všichni právě v těchto firmách mají v osobácích benál. Samozřejmě transpík atd. je něco jinýho, ale třeba můj tata najezdí 40tis za rok a měl a má a chce jen benál, chce tichost, pohodlí a hlavně aby nastartoval vždycky, samozřejmě když bych mu řekl, že nafta je nej, tak si ji koupí (na toto dá 100% na mě) , ale když to vidí kolem mě a ted já (vím, že je to smůla), tak chce jen atmosferieckej benál (i v následujícím autě X5 nebo Sup 3,6 V6) a případně do toho plyn.

Tak na Scouta objednány přední brzdy 312 z OIII, tak uvidíme, prej je to plug and play :lool: akorát tam pak budou desky z OIII.

Původní co jsem kupoval tak jsou skoro nové odjeto je na nich 20tis a kotouče jsou skroucený :wallbash:. Desky i kotouče vypadja jako nový. :(

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem více méně rozhodlej, a pujde nejspíš dosvěta, udělá se komplet servis to turbo, uložení spodku, zadní řídící tyče, geoška, lak předku atd, a pujde do světa, aspon bude mít následný majitel krasavicu v top stavu :palec: Bude se prodávat po komplet servisu. Kdby někdo pak měl zájem bude na prodej sakum prdum za 210 na zimních 17" bez letních 18" za 199999,- :palec: Pak samozřemě udělám inzerát, ale to bude nejspíš tak 14dní trvat, než všechno bude udělaný. :lool: A jsem rozhodlej pro kombinaci, 4x4, automat, benal a na 95% SUV :P

Odkaz ke komentáři

Přesně tak :lool: Tak u OII je mi 140-170koní málo a do SUV strčím 1,2 neblázněte :lol::lol: , nene mám už celkem jasno 6ti vál a výkon apson 200 ideál 250koníků, a obsah kolem 3litrů. A přesně K tomu ještě nějaký posouvadlo do města občas se to hodí, ideál nějakou fabii nebo nastávající se líbí 206cc ve facu, to se uvidí časem, není to na pořadu dne. :palec:

Odkaz ke komentáři

Spotřeba je mi tedkom celkem volná, :lool: když vidím co to stojí, splynovat a bude. Navíc jezdím ve městě to hlavně, ale lákájí mě i polňačky, v zimě blbnutí, zajet tam kde ostatní nemůžou, (samozřejmě s rozumem), větší pohodlí, a nestrachování se o podvozek. To jsou velké plusy co se mě třeba na Scoutovi (tam to pohodlí zas tak větší není) hrozně láká, ale chci větší světlou výšku, navíc ale zase jsem i dravec, hodně se pokoukávám po X3, navíc jsem chtěl 4x4 a automat. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

to jo, ale není tam pořádná atmosféra a co si budem povídat X-drive je někde jinde než haldex :palec: A hlavně Yeti s takovou výbavou co X3 bude stát tak pulku míča což je trochu mimo můj rozpočet. :palec: No každopádně uvidíme, už mám něco vyhlídlé, tak se uvidí za jak dlouho se Octule prodá.

Odkaz ke komentáři

Tak po dlouhém rozhovoru s mojí polovičkou, musím se přiklonit k závěru, že auto si nechám, byl jsem přemluven a hlavně jsem nenašel ideálního nástupce, bohužel, bud je cenově mimo (mám 100% výherce, ale krapátek dražší :prcprc: ), nebo mě 100% nevyhovuje. Tak nakonec, to všechno zůstane pří starém, do OII se nasolí peněz, za všechny kokotiny a bude. :lool:

Odkaz ke komentáři

Blbci :lool: No já co chci a stejně si to koupím, jde o to kdy, je X5 viz http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/x5/12544731?goFrom=list a to je opravdu trochu jinde cenově. :palec: Ale kdyby se tohle naskytlo, za nějaké rozumné peníze, tak byc neváhal. Ale jak jsem psal, chce si to nechat, přirostlo jí to k srdci a hodně se jí líbí, jak je to "utulný". No tak či tak, plechofka zůstane doma a bude se dál drandit. :lol:

Každopádně letos je hodně věcí co se musí udělat, nejen auto, takže sice peněz není nikdy mnoho, ale na komplet auto bude, takže lak, brzdy, všechyn ty kokotiny, co jsem měl v bazaru, a hrozně si prohrávám s myšlenskou 19" B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...