Přejít na obsah

OI > různé dotazy

Rohatej

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

svůj první příspěvek využiji k tomu, že se zeptám na pár věcí o kterých jsem ani moc nenašel.

Jednak mám stále problém s lambdou - když jsem auto koupil, rozsvítila se kontrolka. Hlásilo to slabý topný okruh 1. sondy a jako sporadickou chybu. Se servismanem jsme chybu smazali a asi 3 měsíce to vydrželo a fungovalo to v pohodě. Postupně se výskyt chyby stupňoval až to vydrželo 2 dny, tak se nechala vyměnit. Je to asi 3 týdny (najeto možná 500km) a včera se mi kontrolka rozsvítila zase. Čím by to mohlo být? Já už mám podezření na kabely - jestli se to někde dotne třeba kostry a auto to vyhodnotí, že nefuguje (protože chyby se samo nezbaví). Jinak jsem zkusil prolízt pojistky a odpojit baterku a to nic...

Další věc je, že auto jaksi neví, pokud otevřu dveře u řidiče - ani nesvítí světýlko na dveřích a ani vevnitř - mikrospínač?

Dneska jsem si všiml, že mi nesvítí xenon. Při zapnutí výbojka akorát zabliká - startér?

A ještě se zeptám, jestli někde je téma s problematikou "polodotu". Docela bych si ho chtěl (jednou) do auta dát, ale našel jsem k němu minimum.

Díky za případné odpovědi. ;)

Odkaz ke komentáři

Díky pánové! :)

Dneska auto zkusim na VAG píchnout a uvidíme. Protože někdo to tipuje pro změnu spíš na tu výbojku.

Když bych si chtěl do auta dát Maxidot, tak ale zase budu muset někam přesouvat kontrolky, ne? Tomu bych se právě chtěl s polodotem vyhnout.

Jinak problém se sondou odezněl. Poslední chyba, co to hlásilo byla P1296 - to je, tuším, teplotní čidlo. Ale to je měněný, takže chyba bude asi po cestě.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...