Radas Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Dnes jak jsem ráno nastartoval a čistil okna od mrazu tak jsem zaslechnul foukání vzduchu ve vteřinových intervalech.Mrknul jsem do prostoru motoru,ale nic jsem nenašel,ale dle poslechu to jde někde od EGR ventilu- je tam dost zesteřelá hadička,ale auto jede normálně-to jsem jelen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 a nefuci ti intercooler? Skus dat hlavu k prevej mriezke v narazniku (spolujazdcova strana). Alebo tu mriezku vyber, kyvaj s tym usmernovacom vzduchu a pozri sa na spodnu cast IC. Usmernovac vzduchu za mriezkou zvykne rozrezat spodnu cast IC a potom tam fuci aj na volnobeh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Dnes jsem po práci nastartoval a opět to syčelo,ale jak jsem dojel do servisu tak nešlo slyšet nic.Tak mi bylo řečeno,že pokud by bylo něco prasklého tak bych pocítil ztrátu výkonu a za druhé-pokud je auto studené tak to může dělat,ale sám tomu nerozumím a nikdy jsem si toho v dřívější době nevšimnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.