fujitsubo Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Měl jsem auto v servise a tam mi řekli, že mám špatnej vlnovec. Na výměnu už bohužel nebyl čas. Pořád to syčí, hlavně při akceleraci-to bude asi ten vlnovec od ridiče je to slyšet zprava... Ale mám problém s tím, že mi auto žere neuvěřitelně... průměr 9.5l tak jsem se chtěl zeptat, jestli ten špatnej vlnovec může oblbovat i lambda sondu, že mi to tak žere. Takže bych se chtěl zeptat jestli náhodou nevíte o někom, komu bych mohl svěřit své auto s čistým svědomím? Mám tam ještě pár much na elektrice a jsem z Prahy. Děkuju za prípadné odpovědi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 DÍRA VE VEDENÍ VZDUCHU ZA TURBEM.....NEBO IC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 díky... bude to ten vlnovec, prosím nevítě někdo jakej mám koupit(rozměr) a ještě jestli vnitřní a vnější opletí a tak pod. Hlavně ten rozmer trubek, nemam to kde zvednout je to 1.9TDI 66kw 01 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 na 81kW je vonkajsi priemer potrubia 55mm. Myslim, ze bude rovnaky aj na 66kW. Takze vlnovec ma mat vnutorny priemer diery 55mm. A dlzku som ja daval 220mm, aj s rezervou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Koukni na vedení vzduchu !!!! bude tam díra vlnovec je jen další závada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fujitsubo Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 tak vyreseno... byl to intercoler a vlnovec najednou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Sakra mě je taky slyšet nad 2500tis otáček takové divné syčení až hučení, z pravé strany. Jakoby od kola, Myslel jsem že to bdue turbo nebo prasklý IC. Snížený výkon nejspíš nemám (nebo jsem si teda nevšiml). Spotřeba furt stejná. Odkud kam se zaměřit na vedení vzduchu? Jde to změřit vagem (např úbytek tlaku). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.