Přejít na obsah

barevné rozdíly laku

Miras TDI

Doporučené příspěvky

Ahoj,prosím vás nemáte někdo zkušenosti s obnovou starého laku?Jde mi o to že mám skoro celé auto nastříkané a oboje přední dveře jsou v trosku jiném odstínu...jako že jsou vyšusované od slunka bo co :huh: Je to vidět hlavně třeba pod lampou a nebo když je fakt slunko venku...Jde o to ze bych radeji ty dveře zkusil rozleštit než je nechat stříkat...Nevím,třeba nejakou profi pastou co mívají autolakýrové?????? zkuste poradit... Díky

PS: na téhle fotce je to také zřetelné

post-715-0-31310500-1324240517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

teda Miro takhle tady o mě mluvit :D jako škála barev folií je neomezená... každopádně ale nevím jak by to vypadalo přeci jen se ten odstín může trochu lišit to nemůžu zaručit že ji budu mít ve vzorníku ale zkusit se to dá :D ale je lepší si to přiložit k autu aby měl člověk lepší srovnání(ty mi sice můžeš říct číslo barvy a já ti pošlu kousek jako vzorek ale ten vůbec nemusí odpovídat....) a cena se bude přibližně za ty dveře (oboje pohybovat okolo 500-600 Kč i s prací..... mamximálně...

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

no tak vám nevím chlapcí...podle mě je jen ten vrchní lak prostě vyšusovanej a kdyby se rozleštil tak by to mohlo fungovat...na druho stranu folie je koukam dost levná..což mě moc mile překvapilo...zkusíme sehnat ještě názor nějakýho autolakýrníka...jinak bych chtěl černý leský karbon do interieru takže moc díky za vás chlapi a určitě se domluvíme Štermy!

:blink: ty teda válíš :D :pivo::palec:

jinak ta tvoje střecha!!!!!!!!!!!!!! paráda....chci čistě bílou...na kolik by vyšla???prosím??

Odkaz ke komentáři

jinak ta tvoje střecha!!!!!!!!!!!!!! paráda....chci čistě bílou...na kolik by vyšla???prosím??

A jakou matnou nebo lesklou???? v tvým případě bych volil MATNOU :D by tam vypadala zajímavě :) a do 1000 se vejdeš s přehledem :D dokonce jsem tady lepil i pár klukům střechu tak se jich můžeš poptat jak jsou oni spokojeni... (MONTY350Z,SPOOKY1,PETR81,TOM.HANZL a do CERTINKA jsem to lepil DON LACINO)a uvidiš co ti řeknou... všem až na Petra81 jsem dělal matnou černou a petrovi bílou lesklou :)

v poho :D

Odkaz ke komentáři

chtěl bych lesklou bílou střechu a na zrcátka bych chtěl taky nějaký polep...nevím jestli by se to hodilo ale docela bych zkusil třeba takovou tu smotanici samolepek jak se ted hodně dává v německu...víte co myslím???zkusím najít nějakou předlohu...jinak ty dveře bych určitě zkusil nějak zrenovovat...jako první...kazí to dojem takhle..

post-715-0-42975700-1324455295_thumb.jpg

post-715-0-59730500-1324455309_thumb.jpg

post-715-0-18672500-1324502282_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...