Přejít na obsah

Dodovic 4x4

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Já pak volal Jardovi - Rolbař a ptám se ho, jestli jde nějak poznat, do jaké polohy to mám dát, že mi to stírá směrem k motoru - ten se začal smát a že jsem si měl označit v jaké poloze tam byly ty původní táhla.. No tak pro příště vím, chybama se člověk učí lol.gif Ale pak jsem to dal do kupy s kupou štěstí lol.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Kdo nedělal-nepochopí....

Tak už patřím taky do klubu :wallbash: Bez jakékoliv výstrahy sednu po práci do auta a bác. Třikrát setřely, pak už se jim nechtělo, v tu chvíli sem tušil která bije, než sem je páčkou vypnul tak něco ruplo a byl klid. To rupnutí bylo to, že povolila matka kterou je prišroubovaný táhlo na osičku motůrku takže s polohou táhla sem byl po rozebrání, vyčistění a následný kompletaci tam kde i vy :lol: Ta práce kolem toho my ani tak nevadila a tu polohu sem taky dal do kupy ale cesta z práce ve slušným dešti, provozu náklaďáků a autobusů byla super. Rychlá jízda byla lepší jak pomalá :lol: Jak koukám na tu tvou fotku Dodo tak to máš od pohledu zbídačenější než já (240tkm) ale počítám taky že to nebylo naposled :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...