Dodo-Kolín Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Ale osobně mám jen 70tis. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) Jak jsem slíbil, zde trošku fotek (bohužel jen na plechách). Kdo mě zná tak ví že nejsem příznivcem kdoví jak velkého tunění a zastávám názor radši nechat auto v origo, než to zmastit.... Proto taky jen pár decent úprav: lišty, přední maska, koncovky výfuku atd. Co se servisu týče-mimo standartní údržbu (dle servisky) se dělalo: 1) uznaná reklamace přední kapoty a koroze na rámech karoserie-dveří 2) neuznaná reklamace koroze prahů (z obou stran)-stříkalo se 3) výměna spojky a setrváku na cca.: 270tis.km 4) Výměn tlumičů 5) Výměna ložisek kol 6) Výměna kondenzátoru klimy 7) výměna baterie na 300tis.km 8) sem tam přitahnout plech zespoda auta Až na sem tam nějaké vrznutí tak celkem OK ;) Upraveno Únor 21, 2014 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Jelikož už baterka a komplet brzdy pomalu odcházeli do věčných lovišť, tak....: Nyní brzdy zajíždím. Včera najeto 200km, trošku z nich šlo smradu při brždění ze 110km/h na 30km/h ale snad to bude OK :) Baterka točí jak bejk ;) Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Koukám že u akumulátoru taky nehraješ tu hru - čím větší, tím lepší Já mám 62Ah 480 A ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 No víš přesně jak to je ;) Já jsem před tím měl hodně zánovní origo baterku ze Scouta (1J0 915 105 AE = 70Ah, 340A) a stejně je za 3 roky pápá. Dle origo tam má být: 61 Ah a 330A. Takže tahle Blue line mi přišla parametricky nejpodobnější. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Ahoj. Tak včera jsme převzali nekoncernový Peugeot 5008, 1,6 HDI, 84 kW, výbava Allure, barva šedá Shark metalíza. Navíc nad Allure (nejvyšší) výbavu to má: zadní + přední park.systém, měření místa, zadní kameru, navigaci RT6, 2 sedadla ve 3.řadě, sluneční clony ve 2. a 3. řadě, pevné tažné, střešní nosiče orig., Construct (na zpátečku) a chránič prahu na 5. dveře. Je to funglovka-tak snad bude sloužit bez problémů. Zde moje první foto: Přebíral jsem to už za tmy tak další fotky dodám dýl. Zde jen promo fotka: Octa zůstane v rodině (u rodičů). Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Pfff, tak tohle nevidím rád, přechod od Škodovky k Francouzům :( No, ale ať slouží a jsi s ním spokojenej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 No jo když Škodovka nedělá rodinné MPV (rozuměj 3 plnohodnotné sedačky ve 2. řadě). Máme tři ratolesti a sedačky v Octě vycházej na 2cm (a to má malej malou sedačku-až bude mít větší=bez šance). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Tak to chápu, je to škoda :( Ale co třeba Touran, Caddy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Tak snad bude sloužit bez potíží a ať ti dělá jen radost ;) Osobně bych ale do tohoto auta sám nikdy nešel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Tak at slouzi, ja bych bejt tebou asi volil forda, ale snad ten pežot spatnej nebude :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Pěkná barva můžu mít dotaz týkající se lišt kolem dveří, předního a zadního nárazníku? Sám vlastním OII krátkou ve stejné barvě a ty lišty mám plastové. Ty jsi je nechal stříkat, nebo už jsi to takhle koupil? Vypadá to elegantněji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Francouzi nejsou hrozni, jenom Se frantici houpáji v zatáčkách :) Kvalita je stejna už. Tak at slouží, jenom 1.6 hdi je pro me noční mura :D hroznéj zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Tj, francouzské diesely vždy zněly jako traktor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ono když to vytocis tak nevím jak to popsat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Klíííd-zvuček to má dobrej. Tiká jak hodinky. Však HDI dělaj už přes 15 let ;) Co se týče Caddy a Touranu-chtěli jsme funglovku. Za ty prachy nešlo odolat :) Nekoupil. Nechal jsem je lakovat. Pěkná barva můžu mít dotaz týkající se lišt kolem dveří, předního a zadního nárazníku? Sám vlastním OII krátkou ve stejné barvě a ty lišty mám plastové. Ty jsi je nechal stříkat, nebo už jsi to takhle koupil? Vypadá to elegantněji. Ale má to své nevýhody-u Tesca: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Ta tvá situace je mi jasná ;) Tak ať dobře slouží ke spokojenosti celý rodiny. Ten PP je ale příšernej :) ja bych bejt tebou asi volil fordaNo, když v práci vidím jak se do některejch aut na dílech které jsou součástí řízení cpou díly ala Indie nebo Čína tak bych zvracel páč je to nehoráznej sajrajt (na jedný Alfa Romeo už jim to prdlo) tak bych do Forda nešel, ale ani do Fiata, Opla, Peugeota atd. Jedině Audi, BMW, Porche, Ferrari atd. Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) šuldo dík. Prostě jsme potřebovali něco většího, no :) Jinak mimo PP to má i toto: A nedělej si iluze o koncernu. Ono to bude všude tak nějak stejný. Já mám aspoň jistotu že se P5008 bouchá přímo ve Francii v Sochaux :) Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 A nedělej si iluze o koncernu.Proto je tam to atd. Já mám aspoň jistotu že se P5008 bouchá přímo ve Francii v Sochaux :)To jo, tam ty díly stavebnice s celýho světa složí dohromady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Dík žes mě uklidnil :jelen: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Tak sám jistě víš, jak to v automotive chodí :))) Jen se o tom zatím dost mlčí :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 To mě nenapadlo, že stačí jen takovej ťukanec a poleze to dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Tak sám jistě víš, jak to v automotive chodí :))) Jen se o tom zatím dost mlčí :))) Jj, 2 roky v automotive stačily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.