Přejít na obsah

Černá perla - Octávia 1,9TDi Season

Doporučené příspěvky

Tak olej a všechny filtry vyměněny, nakonec jsem dal 5W40 Castrol Edge - Turbo Diesel, tak jsem zvedavej, jestli to bude nejak poznat B)

Akorat mi zkolaboval HDD, takže skoro všechny fotky K.O. :( :wallbash:

To tě lituji, tady ale platí jedna stará rada a to zálohovat,zálohovat a zase zálohovat...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Takže ač nerad, pokoušel sem se vše vyřešit bez problémů, bez stěžování, ale pan mistr Vašek89 a jeho dětinské a arogantní chování mě k tomu přivedlo. Minulý týden jsem od tohoto podvodníka zakoupil kola RH Phonix 17" s pneu Matador, nabízené jako zánovní s 6mm vzorkem. Ano vzorek tam opravdu byl, ale jako neznalý v tomto oboru jsem nevěděl, že existují dementní lidé, kteří pro peníze ohrozí několik lidí tím, že pneumatiky prořezají aby zajistili sjeté pneumatice nový vzorek. Po bližším prozkoumání otce, jsme zjistili, že jsem nalítnul tomuto podvodníkovi. Po tom co jsem ho kontaktoval --> telefon nezvedal, takže jen SMS..ach jak profesionální, mi sdělil, kola jsem si prohlídl, on mi vše o kolech sdělil a nic mi netajil. Jooo ale panáček nějak neuvedl že provedl nebezpečnou a hlavně nepovolenou úpravu. Kola jsem a stále chci nechat, ale chtěl jsem vrátit pneu, které jsem chtěl na své náklady sundat. Pan chytrý Vašek mi stále a dokola tvrdí, že pneu jsou OK, dokonce jsou celkem nové což si prý mohu zjistit podle čísla na pneu, dokonce se se mnou ani nechce sejít aby jsme zajeli do nestraného pneuservisu a někdo kvalifikovaný nám sdělil kdo má pravdu. Při prodeji se mnou byla přítelkyně, podvodník V. byl sám. Na nic takového nás neupozornil, ukázal mi jen jak jeho slečna odřela límec. Světe div se, dnes už se mi ani neozývá po SMS jak malé dítě, telefon také nebere. Později dodám foto pneu. Vůbec nechápu, jak si tohle člověk může dovolit, když ty pneu nemají hodnotu ani 5kč. Chtěl bych Vás proto všechny varovat, od toho podvodníka nic nekupujte. A pan Vašek ať se nediví, až se něco hnusného stane například jeho černé oktávii. Ne jen že ohrozil můj a mé přítelkyně život, ale i ostatních řidičů na silnici. Nedovedu si představit co by se stalo, kdyby mi bouchlo přední kolo např ve 130km/h. Takže vzkaz pro Vaška89 doufám že za to budeš tvrdě potrestán, protože takováhle sebranka jako ty patří do klece!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...