p2p Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Teď na nový rok jsem procházel internet a našel tip na zajímavé sněhové řetězy. Může to takto fungovat? A myslíte si, že poměr cena a výkon je odpovídající ceně přibližně 250 Euro? video 1... video2... PS: mne se na tom líbí ze jsou to univerzální sněhové řetězy a podle poctu článku i univerzální co se týká rozměru pneumatiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 To nasazování je dost složitý . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Maximálně tak na led, ale moc bych jim nevěřil, nepůsobí to na mě stabilně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Nejlepší je to video, jak to nasazuje na suché silnici, kolikrát jste nasazovali řetězy na suché silnici? Já jednou a to když jsem se to učil, jinak vždy na sněhu a nejlépe zahráblej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Na moje pneumatiky bych je nenasadil mám šípový profil. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Na šípáky nasadíš tyto. http://www.ddpneu.cz/product/autosock-645-textilni-snehove-retezy.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Textilni retez :D jaj to byl vymysl jak svina. Nejlepsi varianta je klasicky retez na rucni dopnuti nebo kladky. Dale od pewagu Snox a pak je to vyhazovani penez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nejlepsi jsou dobre pneu ;) Pak v 99,99% zadnej retez nepotrebujes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 :smich: promin ale tomu se musim smat. Zkus pouvazovat co jsi napsal a kde se retezy pouzivaji. Sam vozim na RS T830, na kombiku jsou Alpinky A3 a v urcitych podminkach jsou retezy k nezaplaceni. Nejde tak o vyjeti, ale sjizdeni dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Jak bych to rekl ... bydlim na horach a nepamatuju se, ze bych nekdy neco nevyjel a retezy nemam. Takze asi bych se mel zasmat ja tobe, aneb precti si to procento co sem tam uvedl, kdy v zime skutecne retezy pouzijes a pokud je pouzijes casteji nez 0,01% jizd, tak bud bydlis na aljasce, nebo neumis jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Ja nerikam, ze je vozim stale, ale jsou pripady hlavne sjezd dolu, ze retez je hodne dobra vec a sebelepsi guma te nezachrani. A je taky tezke psat procento 0,01%. U me je to 0,01 2,5 km za zimu a to je malo. Ja se ti holt vlezu do 0,1 % no a neumim tim padem ridit. Jdu vratit papiry a vozit se busem, ktery se sekne na puli cesty :D A nebo me muzes vozit ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 A ja mam 4x4 a taky premyslim nad koupi retezu a dokonce na obe napravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Kdyz nekdo bydli v oblasti kde jsou hodne prikry kopce tak tyhle procenta proste rostou, nemusis byt na horach staci radnej nesolenej kopec ;) Podobnej jsem ted jel o vikendu a tam to bylo quattro s hrebama nebo nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Deko : jojo vrat, kdyz Ti tam jezdi autobus a projede a ty bez terezu ne ;) Warhead : kde to bylo ? Jedinej kopec o kterem se hlasilo, ze to stoji byl v Tanvalde, kde stalo par kamionu, ale my kolem nich prolitli uplne bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nejlepsi jsou dobre pneu ;) Pak v 99,99% zadnej retez nepotrebujes. S tímhle naprosto souhlasím. Dobrý gumy jsou k nezaplacení. Bydlím taky v horách, ve Švýcarsku a sněhu je tu vážně dost. Na gumách nešetřím a nikdy jsem nepotřeboval řetězy, dokonce je ani nemám. A kolikrát tu vidím auta za miliony s náhonem na všechny kola, kteří jen koukaj, když zapadnou a já okolo projedu jen s předním náhonem. Jsou to většinou Francouzi, co si myslí, že zimní gumy jsou k prdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Ale ty se bavis o kopecku o 4% Prijed si do Beskyd treba na Kohutku se bez retezu nedostanes, teda te ani nepusti. Staci, kdyz nekdo zastavi a tvoje perfektni gumy ti prd pomuzou. A takovych pripadu tu mame vice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 jirka : dekuju za podporu. Nerikam, ze se nikdy retezy nehodi, ale jak uz sem psal, vetsinou proste kvalitni pneu resi vse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nee tady na zapade, zadna okreska jen cast mesta Kraslice :) Lehce klikate kolem baracku a pak kopec jak bejk k vyssi casti mesta, takze se ani nerozjedes, ja to dal na couvacku kdyz to opadlo, ale pri snezny pokryvce nedavacka ;) Ten bus mi pripomnel tohle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Ale ty se bavis o kopecku o 4% Prijed si do Beskyd treba na Kohutku se bez retezu nedostanes, teda te ani nepusti. Staci, kdyz nekdo zastavi a tvoje perfektni gumy ti prd pomuzou. A takovych pripadu tu mame vice. No vidis, ja mluvim o Jizerkach a Krkonosich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 A jak je to s retezama kdyz jedu do Rakouska do alp lyzovat? Musim je mit nebo ne? Zvlast kdyz mam nahon 4x4 a pouzivam zimni gumy. A ja si delal legraci s tema retezama,ze je budu davat na cele auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nee tady na zapade, zadna okreska jen cast mesta Kraslice :) Lehce klikate kolem baracku a pak kopec jak bejk k vyssi casti mesta, takze se ani nerozjedes, ja to dal na couvacku kdyz to opadlo, ale pri snezny pokryvce nedavacka ;) Ten bus mi pripomnel tohle :D Huste on ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nejlepsi jsou dobre pneu ;) Pak v 99,99% zadnej retez nepotrebujes. Jako ja doufam je nepuziju, ale proste na poslednich 6km cesty (do kopce) mam cedulu zimni retezy pri souvisle pokryvce snehu, hlidaji to tom obcas policajti a obcas to tam pousti kyvadlove pul hodiny nahoru a pul hodiny dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 tak to naledi tam neni (na znacce), Michale ja se nechci dohadovat vzdyt me znas, kdyz tam bude stat guma s pendrekem a bude je kontrolovat tak je nasadim, jestli ne tak proste hecnu Alpinky a pujdeme do toho radlici mam k dispozici takze klidecek, kvuli tomu kupuju pneumatiky a ne gumy ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Olafe a jak si pak nazujes ty retezy K-su.... Mi zimak nevydrzi dele jak sezonu, takze mam vzdy nove gumy, tedy pneumatiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Mě by zajímalo, jak je to u tý značky se 4x4, v Rakousku totiž berou 4x4 jako řetězy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 To si mysli taky par lidi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.