Přejít na obsah

Speciální sněhové řetězy

Doporučené příspěvky

Teď na nový rok jsem procházel internet a našel tip na zajímavé sněhové řetězy. Může to takto fungovat? A myslíte si, že poměr cena a výkon je odpovídající ceně přibližně 250 Euro?

video 1...

video2...

PS: mne se na tom líbí ze jsou to univerzální sněhové řetězy a podle poctu článku i univerzální co se týká rozměru pneumatiky

Odkaz ke komentáři

Jak bych to rekl ... bydlim na horach a nepamatuju se, ze bych nekdy neco nevyjel a retezy nemam. Takze asi bych se mel zasmat ja tobe, aneb precti si to procento co sem tam uvedl, kdy v zime skutecne retezy pouzijes a pokud je pouzijes casteji nez 0,01% jizd, tak bud bydlis na aljasce, nebo neumis jezdit.

Odkaz ke komentáři

Ja nerikam, ze je vozim stale, ale jsou pripady hlavne sjezd dolu, ze retez je hodne dobra vec a sebelepsi guma te nezachrani. A je taky tezke psat procento 0,01%. U me je to 0,01 2,5 km za zimu a to je malo. Ja se ti holt vlezu do 0,1 % no a neumim tim padem ridit. Jdu vratit papiry a vozit se busem, ktery se sekne na puli cesty :D A nebo me muzes vozit ty :palec:

Odkaz ke komentáři

Nejlepsi jsou dobre pneu ;) Pak v 99,99% zadnej retez nepotrebujes.

S tímhle naprosto souhlasím. Dobrý gumy jsou k nezaplacení. Bydlím taky v horách, ve Švýcarsku a sněhu je tu vážně dost. Na gumách nešetřím a nikdy jsem nepotřeboval řetězy, dokonce je ani nemám. A kolikrát tu vidím auta za miliony s náhonem na všechny kola, kteří jen koukaj, když zapadnou a já okolo projedu jen s předním náhonem. Jsou to většinou Francouzi, co si myslí, že zimní gumy jsou k prdu

Odkaz ke komentáři

Nejlepsi jsou dobre pneu ;) Pak v 99,99% zadnej retez nepotrebujes.

Jako ja doufam je nepuziju, ale proste na poslednich 6km cesty (do kopce) mam cedulu zimni retezy pri souvisle pokryvce snehu, hlidaji to tom obcas policajti a obcas to tam pousti kyvadlove pul hodiny nahoru a pul hodiny dolu.

Odkaz ke komentáři

tak to naledi tam neni (na znacce), Michale ja se nechci dohadovat vzdyt me znas, kdyz tam bude stat guma s pendrekem a bude je kontrolovat tak je nasadim, jestli ne tak proste hecnu Alpinky a pujdeme do toho radlici mam k dispozici takze klidecek, kvuli tomu kupuju pneumatiky a ne gumy ze jo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...