Guest nextr Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Nesvíti mi stropní lampička při otevření dveří. když ji zapnu na otevírání dveří tak svítí neustale. prosim poradil by mi někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Vadne mikrospinace . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nextr Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Diky za odpověď:) a ty mykrospínače najdu kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Jsou součástí zámku. Nechají se buď opravit nebo vyměnit (je to desetikorunová položka), ale zámek musí tako jako tak ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nextr Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 dobře dobře parada:) a to musim vyměnit vše nebo to muže dělat jen jeden? dají se něják prozkoušet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Může dělat jen jeden. Nechá se propípnout multimetrem. Většinou má ubroušenou ,,hlavičku" a už nedosáhne. Snad neporušuji pravidla: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku Ale tady na foru je toho také napsáno dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 (upraveno) Je to tak jak napsal Lukas_TDI, jen dodám že dost často to bývají i studené spoje na tištěném spoji v zámku (u mě byl studeňák ve 3 zámcích, mikrospínač jsem měl v pořádku, ale i tak jsem ho preventivně vyměnil), takže pokud budeš měnit ten mikrospínač, tak ten zámek rovnou rozdělej a proletuj ty spoje ;) Upraveno Leden 8, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.