Zeik Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Zdarec chlapi, koupil jsem si oktávku 19tdi 66kw s tím že šla do nouzáku a prodávající mi k tomu dal turbo z 19tdi pd 74kw. že prej si ho mám přehodit a bude to ok. po projítí celého motoru jsem zjistil, že někdo prohodil hadičky na ventilu k regulaci turba, do nouzáku už teda nejde, ale turbo co jsem dostal je téměř dvakrát větší a láká mě to přehodit :-) narazil sem ale na zádrhel, turbo které tam mám nemá naklápění lopatek, tudíž je řízené přetlakem a turbo co sem k tomu dostal naklápění má, co všechno se musí upravit aby to šlo přehodit? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 jde predelat komplet i s rozenim jednotky motoru na naklapeni z 74kw turba, coz je v podstate stejne jako 81kw TDI turbo. Dat trysky a program a udelat z toho plnohodnotnou 81kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeik Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 koukal jsem na netu a vstřikovače z 81ky jsou docela drahé, to bych si radši koupil z dieselpoweru ty sprinty, nebo co to tam teď mají za novinky, jak by se ten motor choval, kdybych sehnal jednotku 81kw turbo teda z pd 74kW a nějaké ty vstřikovače z dieselpoweru? mate s tím nějaké zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.