Přejít na obsah

Hydraulické čerpadlo ABS

Guest hromhonza

Doporučené příspěvky

Guest hromhonza

Ahoj, mám dotaz jestli se někdo setkal s poruchou hydraulického čerpadla ABS? Dal jsem to do opravy a nějak mi to nesedí.Automechanik mi řekl že ho sehnal za 3500,-Kč a když ho namontoval tak zjistil že odešla i řídící jednotka ABS,tak nevím jestli mě nehoupe, protože jsem koukal na net a přijde mi že se to prodává dohromady a použité i levněji tak jestli máte někdo zkušenosti tak prosím poraďte. :(

post-3753-0-52608900-1326049805_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravím, měl jsem delší dobu stejný problém ,chyba na VAG 1276,Vadné čerpadlo, neběželo. Test nebyl možný spustit (ruční VAG). Vyčistil jsem kontakty všechny(pojistky ,baterku), prostříkl kontaktem. Vyměnil pojistky za nové ABS u volantu, i u baterky VYPADAJÍCÍ VADNĚ + vyčistil svorkovnici u baterky (kable připojení). najednou se mi test hydr. čerpadlo rozjelo, ale po 3 dnech znovu KLEKLO a na palubce chyby. ,Svítili kontrolky ABS,ASR. VAG psal opět chybu hydr. čerpadlo, poprvé ještě v zimě dokonce netěsnost (nic neteklo-suché). Takže znovu , nakonec už asi týden bez závad byla to pojistka F16 (čerpadlo bylo nejspíš bez proudu) ,pojistka u baterky 30 ková. V testu běží ,palubka bez zavad klepu na dřevo. ZATÍM ZDAR RUDA. pzn. Podle ruzně naštudovaných diskuzí to v čerpadle vůbec není....UVIDÍM ČASEM.

Mne by spíše zajímalo jak rozpojím na hydr. čerpadle svorkovnici mám stejné.???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...