Přejít na obsah

Rudik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    foto ,dom .kutil,zahrada,pc.

Návštěvy profilu

1 259 zobrazení profilu

Rudik's Achievements

0

Popularita

  1. Podobný problém..... Výměna žhavících svíček ,palivový filtr a nakonec to byl u pojistkové skřínce uvolněný a netěsný a lehce zaoxidovaný, přehřívaný kabel čelně na svorkovnici (ten uplně v levo). Dotaženo, přepájeno a vše v pořádku.........původně nemožné nastartování. Vše ted ok. Lépe přeočkovat znovu.
  2. Rudik

    Hydraulické čerpadlo ABS

    Zdravím, měl jsem delší dobu stejný problém ,chyba na VAG 1276,Vadné čerpadlo, neběželo. Test nebyl možný spustit (ruční VAG). Vyčistil jsem kontakty všechny(pojistky ,baterku), prostříkl kontaktem. Vyměnil pojistky za nové ABS u volantu, i u baterky VYPADAJÍCÍ VADNĚ + vyčistil svorkovnici u baterky (kable připojení). najednou se mi test hydr. čerpadlo rozjelo, ale po 3 dnech znovu KLEKLO a na palubce chyby. ,Svítili kontrolky ABS,ASR. VAG psal opět chybu hydr. čerpadlo, poprvé ještě v zimě dokonce netěsnost (nic neteklo-suché). Takže znovu , nakonec už asi týden bez závad byla to pojistka F16 (čerpadlo bylo nejspíš bez proudu) ,pojistka u baterky 30 ková. V testu běží ,palubka bez zavad klepu na dřevo. ZATÍM ZDAR RUDA. pzn. Podle ruzně naštudovaných diskuzí to v čerpadle vůbec není....UVIDÍM ČASEM. Mne by spíše zajímalo jak rozpojím na hydr. čerpadle svorkovnici mám stejné.???
  3. Oprava v auto škoda 4100kč ,hrozný,součástky par stovek

  4. Problém při jízdě, se sám od sebe vypnul motor,po zapnutí klíčku nic nesvítí,jen světla tlumené,celkem 3krát za sebou-telefonát,zamknout auto 5 vteřin odemknout auto 5 vteřin,zapnout klíč 5 vtř.,nahodili se kontrolky počkat až zhasnou a jízda pak asi 80km zatím bez problemu.Dom VAG, hlásí svorka 15(nevím kde je),spínač zapalování(d)svorka X,svorka P..........tak čím to vlastně bylo nebo ještě je Dnes, 12:10 · Smazat

    1. Rudik

      Rudik

      Vag- Elektr.volant 00576 Svorka 15,00883 startovací tlačítko,00884 Spínač zapalování (D)svorka X....svorka P.

       

  5. Rudik

    Mlhovky z OII na OI

    Sundáš malou mřížku vedle mlhovky tahem dolů,2 šrouky a je to, u mně je problém tu žárovku vytáhnout( z objímky nejde podle knihy
  6. Po roce ježdění u OC II 1.9 Tdi- dlouhodobá léto 5,6, v zimě 5,8. Kopce i rovina půl na půl. Menší dálková není problém za 4,5l/100.
  7. Rudik

    sklon světlometů

    Jen pro zajímavost ceny ze servisu ŠKODA Odpovídám na Vaši poptávku. Motorek naklápění světlometů nelze objednat zvlášť, je pouze součástí celého světlometu, který stojí 5121 Kč + práce za výměnu u seřízení světla 300,- Kč Pokud bliká kontrolka brzd, tak signalizuje opotřebení brzdových destiček. Při výměně brzdových destiček je nutné vymenit i brzdové kotouče (zvláště k počtu najetých km na vozidle) Cena brzdových desek je 2058,- Kč / pár. Cena brzdových kotoučů je 3970,- Kč za oba kotouče + práce za výměnu je 1030,- Kč. Pokud by se brzdy měnily po 16.4.2012, kdy bude Vaše vozidlo staré 4 roky, tak můžeme na tyto úkony uplatnit slevu 20% (na materiál i práci) na základě šekové knížky od Škoda Auto, která se vztahuje právě na vozy starší 4 let. Výměna brzdové kapaliny vyjde na 220,- za brzdovou kapalinu + 370,- Kč za výměnu. Cena za prohlídku vozidla před STK, přistavení vozu k STK + poplatky za provedení STK + ME vychází cca na 1600,- Kč dle stavu vozidla.
  8. Bruntalsko Dvorce Ahojky
  9. Po 8 měsicích od koupě auta- super, spokojen. Předtím ,fiatek 126 p,škoda 130,felicie combi,

  10. Rudik

    sklon světlometů

    zdravím nejde my taky motorek světel -světlo lehce rozdělám a vytáhnu mototek povolím 2 šroubky ale u OC II ho ještě drží za zasunutý umělý čep objímka ke které nevím jak se dostat (ve vnitřku světla) --poradte jak u OC I je to celkem jednoduší podle fotek. Ahojky Ruda i na email RudikC@seznam.cz moc díky za radu předem za 3 měs. technická
  11. Ahoj v zimě ti zatím neporadím, ale s teplým motorem se u mne nic takového neděje chytá na drc
  12. Dotaz--Zdravím ,dotaz dnes my měnily v servisu mnou koupený olej longlife 50700 5w-30 valvoline ,proč je černý i po výměně - jen domů cesta 300m -nevím kde je vypouštěcí šroub vypadáto jak kdyby to nedělal i vůně je jiná než nový olej, díky za radu mám OC II 3 týdny , na Felicii měnil sám.
×
×
  • Vytvořit...