Jump to content

VELKÉ SAMOLEPKY NA ČELNÍ OKNO

Recommended Posts

Tak to jo, já myslel že ty malý máš skladem. Můžeš je tedy poslat i s těma srazovejma k chipmannovi, já k němu stejně pojedu, tak ať to máš při jednom.... Já jsem stejně do 27.6. mimo ČR...cool.gif

Edited by zdenaal

vy me neposlouchate, repsektive nectete.

maly mam jen cerny, vetsina chcete stribrny

velky srazovy budu mit jen dve, pro sebe a bratra zatim, kdyz to bude gut, doobjenam jich cca deset, vy dva, ol@f a uvidime kdo se jeste najde

takze ted vyrazim do cesky lipy a zkusim dneska vecer udelat zasilky abych v nedeli zajel na postu ;)

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

s tebou pocitam :)

stejne je to blbost lepit tedko, nechejte to az na Duben az bude teplo poradny (jestli nebude metr snehu jako loni) jinak si ji znicite steracema

otazka : nechat tu co byla ted, nebo pouzit skoda font co se ted pouziva vsude i u nas na webu v ruzne grafice? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Tak to bylo poloosou která byla nova -vadný kus.    :d vyřešeno ještě silentblok motorolu ze zdola a je to jak nový auta  On jak sundal ty poloosy , které byly ještě  original neměneny  nájezd auta 450k :Dd tak se to dalo zpět, ale již byly špatné jen se ulehli a potom  už dělali problém.    dnes přišla nová poloosa a nasazena a v pohodě.    jen silentblok ze zdola co drží motor nebo převodovku udělat geometriii a muže se zase jezdít dál.   díky
    • Jestli, asi nejspíš, uvolnili motor, poloosy z náboje , a potlačili auto . A tím zničili ložisko náboje .
  • Create New...