Jump to content

VELKÉ SAMOLEPKY NA ČELNÍ OKNO

Recommended Posts

• 1 year later...

OBJEDNAVAM ZAVAZNE

POCET KUSU: 01

ADRESA JAKO V PROFILU OC - ANO

PS: molh by jsi mi prosim pribalit jeste dve bocni. Mam jen cernou a ta neni videt a chtel bych je na obe strany. Klidne si priplatim. Nenam problem. Diky moc Vittorio ;)

Edited by Kube

OBJEDNAVAM ZAVAZNE

PS: Pokub by to bylo možné poprosil bych také přibalit zadní nálepku OC v černé barvě. Napiš kolik je potřeba přibalit a kam poslat peníze. Moc děkuji mrosik OC_2009_2302.

• 1 month later...

chtěl bych si taky dát na čelní sklo OC ale nejdřív se chci zeptat těch co to maj nemrdaj vás za to policajti :wallbash: ale pokud to nebrání ve výhledu tak by neměli říct ani hovno ne ?

Nahoře na čelním skle máš takovou rysku, pokud je to nad ní tak by to mělo být v pohodě.

• 2 weeks later...
Guest klacino

OBJEDNAVAM ZAVAZNE

vittorio kde poslat prosim te chechtaky ??? dik:)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Jelikož máš 118 kw, tak máš 288 brzdy a skoro bych řekl 100% máš 4 šroubové ložiska. Hoď si VIN do škoda dílů, tam ti to vyfiltruje podle toho, co máš na autě
    • Nic nemusíš demontovat,stači se zespoda podívat a vidíš.
    • Ahoj potřeboval bych poradit.Potřebuji objednat přední ložisko a jsem bezradnej. Podle vin: TMBBK61Z0A2007281 mi to ukazuje ložisko na 3 nebo 4 díry. Což o to to zjistím,až sundám kolo,ale nevím jak bez demontáže zjistit vnitřní průměr ,abych neobjednal špatný. Protože u různých výrobců jsou různé . A ještě jsou odlišný vnější průměry. A ještě podle průměru kotouče 280 nebo 288mm 1.8tsi cdaa 2009.
  • Create New...