Přejít na obsah

O II 1.9 tdi

Doporučené příspěvky

Je to 1.9 tdi 77kW ambiente 152 tis. km. Už máme spolu ujeto 20tis. km a zatím bez nejmenší problému. Kromě klasických oprav.

Postupně si ji vylepšuju. Dám i foto, můžete poradit a přispět svým názorem budu jen rád.

Doděláno:

- kožená ruční brzda, šajtrpáka

- hadsfree nokia (špatná volba)

- litá kola Brock 17"

- parkovací asistent zadní

- výměna přední maska (stará byla nehorázně oprejskaná,+ nalakování na černo a černý znak (nic moc vzhled) vrátil sem se k původnímu znaku a ted bych chtěl nový znak škody

- přelakování brzdových třmenů na černo

- koncovky výfuku

- folie na okna

- přelakovat více dílů na autě ( předchozí majitel trochu ťukal)

- výměna volantu- tří-ramenný

- tempomat

- zadní sedadla s vakem na lyže

Co bych ještě chtěl dodělat:

- malinký křídlo na kufr - už se lakuje

- chip

- maxidot

- radio vyměnit

post-14243-0-08114000-1326555484_thumb.jpg

post-14243-0-20527400-1326555899_thumb.jpg

post-14243-0-16333300-1326555982_thumb.jpg

post-14243-0-43803500-1326564023_thumb.jpg

post-14243-0-18688200-1326564051_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hoj hoj, hezka, ty kola vypadaji zajimave asi by to chtelo trosku snizit pokud jsi ochoten o tom uvazovat ten zadek mi na jedne fotce pripadne ze docela kouka. Zkus taky zvazit dat dverni listy a listy v narazniku do barvy auta udela to strasne moc. Doporucil bych ti zamaskovat SPZ auta, a pokud spz odpovida mistu kde se zhruba pravidelne pohybujes rad te privitam na nasich pravidelnych Brno srazech.

Odkaz ke komentáři

Hoj hoj, hezka, ty kola vypadaji zajimave asi by to chtelo trosku snizit pokud jsi ochoten o tom uvazovat ten zadek mi na jedne fotce pripadne ze docela kouka. Zkus taky zvazit dat dverni listy a listy v narazniku do barvy auta udela to strasne moc. Doporucil bych ti zamaskovat SPZ auta, a pokud spz odpovida mistu kde se zhruba pravidelne pohybujes rad te privitam na nasich pravidelnych Brno srazech.

právě že ne bydlím jinde... proč bych to měl maskovat? je to nějaký nebezpečný? snižovat asi nebudu to se mi nechce ale lišty by mohly být ale až další v pořadí :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj,auto pekny,kola vypadaj dobre a ty brzdy to jsou bremba nebo Zimermany??

Dej to bud do barvy ty listy jak uz ti psal,nebo RS narazniky bylo by to pekny!!!

Ten chip,myslim si ze dobry,tak bych to chtel i ja!Jak jsi spokojeny?Jak jsi mel seriovku a ted?Je to citelny rozdil nebo by sis to uz znova nedal??Diky za nazor!

Jinak preji hodne spokojenosti! :palec:

Odkaz ke komentáři

Ten chip je znát hodně, naměřil mi místo seriových 77kW 84kW což mě překvapilo, a pak po mám chipu asi 108kW a to je znát hodně. Už jen při akceleraci to má sílu a tájne to pořád... Doporučil bych a klidně bych šel znova. Ale jen někam kde ti to změří a pak nachipujou.

Ty lišty musím nějak vymyslet taky nad tím začínám přemýšlet.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

hezká fakt jak píšou kluci dej listy do barvy malinko ji kopni dolů a je to zase větší krasavec:) co se týká chipu se ti ani nedivím že jsi ten motor posílil vždyť z výroby je nehorázně priskrcenej ! Tak ať ti slouží

Odkaz ke komentáři

u koho si dělal chip?

byl sem u Michala v Českým Těšíně, můžu doporučit a vyplytí se tam jet. Má i válec, změří a pak nachipuje... výborná spolupráce..

hezká fakt jak píšou kluci dej listy do barvy malinko ji kopni dolů a je to zase větší krasavec:) co se týká chipu se ti ani nedivím že jsi ten motor posílil vždyť z výroby je nehorázně priskrcenej ! Tak ať ti slouží

Nad těma lištama začínám uvažovat.. Až budu lepit křídlo tak to nějak vymyslím i s lištama :-), jen mi přijde že k tý černý masce to celkem jde... asi jen můj pohled :-)

peknej kousek . taky mam stribrnajse:) koncovky chvalim - mam v planu , kola pekny , chip je jen takova tresen na dortiku :)

Jak říkáš musíme se odlišit.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak chip mam za sebou taky v Ceskem Tesine u michala a jsem hooodne spokojeny :palec: diky za tvuj nazor! :palec:

Lizatko na zadnich vratech chvalim kazdy dava RS kridlo ale uz to neni ono decent je krasnej! :palec:

Dobrou práci rád doporučím :-) sem taky spokojenej.. jak se ti to vyšplhalo po chipu?

Právě že každej dává řídlo RS tak sem chtěl změnu..

Odkaz ke komentáři

po chipu mam 145PS a 342Nm :palec: jsem fakt spokojeny,hlavne jak jezdim do prace treba v 5 nebo 4 lidech tak predtim se auto trapilo a ted kdyz jedu stejne normalne tak vubec nejde poznat ze nekoho vezu na vykonu motoru fakt parada!! :palec:

tak to to máme skoro stejný :-)

ja sem jeste nemel možnost to vyzkoušet při plnym aute.. ale i tak je to pekny...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...