at.ax Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Je to 1.9 tdi 77kW ambiente 152 tis. km. Už máme spolu ujeto 20tis. km a zatím bez nejmenší problému. Kromě klasických oprav. Postupně si ji vylepšuju. Dám i foto, můžete poradit a přispět svým názorem budu jen rád. Doděláno: - kožená ruční brzda, šajtrpáka - hadsfree nokia (špatná volba) - litá kola Brock 17" - parkovací asistent zadní - výměna přední maska (stará byla nehorázně oprejskaná,+ nalakování na černo a černý znak (nic moc vzhled) vrátil sem se k původnímu znaku a ted bych chtěl nový znak škody - přelakování brzdových třmenů na černo - koncovky výfuku - folie na okna - přelakovat více dílů na autě ( předchozí majitel trochu ťukal) - výměna volantu- tří-ramenný - tempomat - zadní sedadla s vakem na lyže Co bych ještě chtěl dodělat: - malinký křídlo na kufr - už se lakuje - chip - maxidot - radio vyměnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Hoj hoj, hezka, ty kola vypadaji zajimave asi by to chtelo trosku snizit pokud jsi ochoten o tom uvazovat ten zadek mi na jedne fotce pripadne ze docela kouka. Zkus taky zvazit dat dverni listy a listy v narazniku do barvy auta udela to strasne moc. Doporucil bych ti zamaskovat SPZ auta, a pokud spz odpovida mistu kde se zhruba pravidelne pohybujes rad te privitam na nasich pravidelnych Brno srazech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Hoj hoj, hezka, ty kola vypadaji zajimave asi by to chtelo trosku snizit pokud jsi ochoten o tom uvazovat ten zadek mi na jedne fotce pripadne ze docela kouka. Zkus taky zvazit dat dverni listy a listy v narazniku do barvy auta udela to strasne moc. Doporucil bych ti zamaskovat SPZ auta, a pokud spz odpovida mistu kde se zhruba pravidelne pohybujes rad te privitam na nasich pravidelnych Brno srazech. právě že ne bydlím jinde... proč bych to měl maskovat? je to nějaký nebezpečný? snižovat asi nebudu to se mi nechce ale lišty by mohly být ale až další v pořadí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Únor 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Tak jsem ji nechal změřit na válci a nechal udělal chip (velká spokojenost)... přikládám graf... Jaký máte názor na průběh? Lepil už někdo malý křídlo (spíš lištu) na 5-tý dveře od Milotecu? chip.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Ahoj,auto pekny,kola vypadaj dobre a ty brzdy to jsou bremba nebo Zimermany?? Dej to bud do barvy ty listy jak uz ti psal,nebo RS narazniky bylo by to pekny!!! Ten chip,myslim si ze dobry,tak bych to chtel i ja!Jak jsi spokojeny?Jak jsi mel seriovku a ted?Je to citelny rozdil nebo by sis to uz znova nedal??Diky za nazor! Jinak preji hodne spokojenosti! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Ten chip je znát hodně, naměřil mi místo seriových 77kW 84kW což mě překvapilo, a pak po mám chipu asi 108kW a to je znát hodně. Už jen při akceleraci to má sílu a tájne to pořád... Doporučil bych a klidně bych šel znova. Ale jen někam kde ti to změří a pak nachipujou. Ty lišty musím nějak vymyslet taky nad tím začínám přemýšlet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 peknej kousek . taky mam stribrnajse:) koncovky chvalim - mam v planu , kola pekny , chip je jen takova tresen na dortiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 at.ax - diky moc za nazor,tak se mi to porad utvrzuje asi do toho fakt pujdu,jo to je normalni ze ti nameri vic nez 77kw je to prej u kazde tak,takze nejsi vyjimkou Ale fakt pekna,jen tak dal na ty upravy!musime se prece odlysit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 hezká fakt jak píšou kluci dej listy do barvy malinko ji kopni dolů a je to zase větší krasavec:) co se týká chipu se ti ani nedivím že jsi ten motor posílil vždyť z výroby je nehorázně priskrcenej ! Tak ať ti slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 u koho si dělal chip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 u koho si dělal chip? byl sem u Michala v Českým Těšíně, můžu doporučit a vyplytí se tam jet. Má i válec, změří a pak nachipuje... výborná spolupráce.. hezká fakt jak píšou kluci dej listy do barvy malinko ji kopni dolů a je to zase větší krasavec:) co se týká chipu se ti ani nedivím že jsi ten motor posílil vždyť z výroby je nehorázně priskrcenej ! Tak ať ti slouží Nad těma lištama začínám uvažovat.. Až budu lepit křídlo tak to nějak vymyslím i s lištama :-), jen mi přijde že k tý černý masce to celkem jde... asi jen můj pohled :-) peknej kousek . taky mam stribrnajse:) koncovky chvalim - mam v planu , kola pekny , chip je jen takova tresen na dortiku :) Jak říkáš musíme se odlišit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 další přírůstek - sice malinká lišta ale hned je malá změna :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 pěkný decentní hezky tak to má být ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Přesně jak napsal Chip souhlas.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 pěkný decentní hezky tak to má být ! Dík.. nechtěl sem to nějak přehánět... jenže o dál... :-) nemáš zkušenost s lištama do barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak chip mam za sebou taky v Ceskem Tesine u michala a jsem hooodne spokojeny diky za tvuj nazor! Lizatko na zadnich vratech chvalim kazdy dava RS kridlo ale uz to neni ono decent je krasnej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak chip mam za sebou taky v Ceskem Tesine u michala a jsem hooodne spokojeny diky za tvuj nazor! Lizatko na zadnich vratech chvalim kazdy dava RS kridlo ale uz to neni ono decent je krasnej! Dobrou práci rád doporučím :-) sem taky spokojenej.. jak se ti to vyšplhalo po chipu? Právě že každej dává řídlo RS tak sem chtěl změnu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Jj dej je hodně to prokoukne jen bych koupil face jsou hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Jj dej je hodně to prokoukne jen bych koupil face jsou hezčí máš nějakej tip kde by byli za dobrou cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 No buď auto kelly cc autodily a nebo aukro občas tam jsou taky v nabídce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Přesně tak kupoval jsem je taky na Aukru a ještě vyjednal pěknou cenu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 listy jo :) :) ?! listy jo :) :) ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Oj sorry já myslel světla..jdu to dospat asi.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 No strejdo asik ano vypadá to že u tebe byla divoká noc :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 No buď auto kelly cc autodily a nebo aukro občas tam jsou taky v nabídce :) tak sem koukal a ten kelly je pěkně drahej ... já sem to vyděl v obautodily sadu za 1600 asi.. jak se potom lakují ty v předním a zadním nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 po chipu mam 145PS a 342Nm jsem fakt spokojeny,hlavne jak jezdim do prace treba v 5 nebo 4 lidech tak predtim se auto trapilo a ted kdyz jedu stejne normalne tak vubec nejde poznat ze nekoho vezu na vykonu motoru fakt parada!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 po chipu mam 145PS a 342Nm jsem fakt spokojeny,hlavne jak jezdim do prace treba v 5 nebo 4 lidech tak predtim se auto trapilo a ted kdyz jedu stejne normalne tak vubec nejde poznat ze nekoho vezu na vykonu motoru fakt parada!! tak to to máme skoro stejný :-) ja sem jeste nemel možnost to vyzkoušet při plnym aute.. ale i tak je to pekny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 tak sem koukal a ten kelly je pěkně drahej ... já sem to vyděl v obautodily sadu za 1600 asi.. jak se potom lakují ty v předním a zadním nárazníku? Ty normálně vycvakáš ven.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 ja jsem spokojeny fakt,zrychleni super a se zatezi paradni!!Ja si nestezuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 ja jsem spokojeny fakt,zrychleni super a se zatezi paradni!!Ja si nestezuji za ty peníze luxus :-) co máš ještě dělaný na motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.