princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 no uz nic jen KaN filter...jinak chci vstriky a pak az odejde turbo tak dat to s te 110kw VW A ty?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 no uz nic jen KaN filter...jinak chci vstriky a pak az odejde turbo tak dat to s te 110kw VW A ty?? já nic.. jen ten chip... musel sem ju trochu upravit z venku a ještě upravuju pomalinku.... na motor moc sahat nechcu.. leda až by něco odešlo.. tak jak říkáš s tím turbem.. tak pak to budu řešit... už má dost nalítáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Jasne chapu te!!Snad to vydrzi co nejdele kdyz nebudem jezdit porad plny tak by to melo byt v poho co nejdele no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Jasne chapu te!!Snad to vydrzi co nejdele kdyz nebudem jezdit porad plny tak by to melo byt v poho co nejdele no já jezdím ve dvou s nažím se všechno dělat tak jak to má být.. ty si dělal nějaký úpravy vzhledu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 jj komplet FL s RS naraznikem ale jen predni zadni se mi nelibi ty protahnuty mlhovky a cerna svetla dozadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 jj komplet FL s RS naraznikem ale jen predni zadni se mi nelibi ty protahnuty mlhovky a cerna svetla dozadu tak to je pěkný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 jo diky poslal jsem ti SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 když už budeš chipovat tak tam hlavně necpi žádnej sportovní filtr a podobný kravoviny výkon ti to nezvedne a motorů v dlouhodobějším horizontu jen uskodis to mi ver radsi měn filtr častěji udeláš tomu větší službu a hlavně origo filtr box má taky své mouchy takže opravdu měn filtr nejlépe po 15tis km ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 ja nevim ja mam KaN sportovni tu vlozku a jsem spokojeny nic takoveho jsem neslysel lepsi si to vyperu nez menit kazdej rok filtr kolem 500kc...muj nazor no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 No kdyby jsi viděl jak bude za pár tis.kn vypadat turbo a hlavně lopatky na něm tyhle filtry se hodí na auta které jezdí max o weeku a na na normální ježdění ! Tohle ti řekne každý kdo dělá motory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 ok diky,ja jezdim jen o vikendu a normalne..takze to je pro me urcene :D Ale diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 tak v tom případě by to šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 tez si myslim zatim v poradku pokud se to bude nejak srat vzpomenu si cos mi rikal ale ta firma co prodava ty filtry tak nic takoveho nerikala ze senici turbo nebo tak to kdyby se znicilo tak bych je mohl zazalovat ze je to filtrem coz je blbost aby to znicil filtr ne??Nevim fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 No s tím zažalovaním to si děláš srandu tohle vše je pro sportovní účely takže vše na vlastní triko mrkni na cimbu autosport a uvidíš co se tam píše ale Ne jenom tam jo a klapce to nedělá taky vůbec dobře ! To víš žije v čr a naše země je známá svoji nadměrnou prašností 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 ok jasne chapu to...diky za vysvetleni kamarade!!Uvidim jak to bude zatim ok pokud se to bude srat tak to odstranim ale od vyrobce co udava neni jen pro sportovni ucely ta vlozka ale i pro bezny provoz tam mam napsane takze uvidim ale jinac diky to jsem nevedel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
at.ax Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Nemáte někdo radu jakou barevnou folií polepit vnitřní lišty a popelník atd.... krom karbonu ten nechcu, má ho skoro každej... napadla mě černá lesklá... ted sem ju vyděl v SII a tam to vypadalo krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.