zaba Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Ahoj čas od času mi v palubce dvaká spínač výstražných světel. Světla neblikají jen to cvaká, vyměnil jsem i tlačítko, sice ne origo Škoda,ale pořád to čas od času dělá. Má s tím někdo zkušenost? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Dělá mi to uplně to samý, problém údajně řeší výmena páčky blinkru. Bohužel jsem to ještě nestihl ověřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sensej Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Tak,tak.Je to packa smeroviek.Mne pomohlo prestrieknutie kontaktom40 - (chemikalia na cistenie kontaktov v spreji s tenkou hadickou) Ani som packu nevytahoval a uz vyse 2 roky pokoj.Ide o to ze pri prepinani packy sa kontakty v packe obrusuju a vznika tam potom prasok ktory roby zvody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Zítra koupím nějaký sprej na čištění kontaktu. Jen se chci zeptat, zda se to musí nějak demontovat a kam ten sprej nejlépe nastříkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Nemusíš da se to postříkat i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlado Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Ja so to už riešil http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1494 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri.lapard Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Souhlasím..cvakání způsobuje špína na kontaktech v levé páčce(směrovky, přepínání světel). Stačí vzít nějaký čistící spray(kontaktol apod..) s trubičkou, páčku dát vždy do krajní pozice a pořádně prostříkat všude kam se dostanete. Poteče z toho humus, ale je po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 U mě prostříkání WDéčkem vždy jen dočasná záležitost. Páčka vyměněna a je klid:). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 3/4 roku po vystříkání a žádné cvakání není, takže si myslím, že kupovat páčku je zbytečná a až krajní možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.