Přejít na obsah

Zkušenosti s tryskama PP764 a chipem

Doporučené příspěvky

zdravím,

už sem prohledal hodně témat,ale nic podobného sem nenašel. Určitě to bude zajímat více lidí.

Mám 81 přečipovanou a odbržděnou na 105Kw a 300Nm. Nechci nějak hodně zvyšovat výkon, jelikož mám vše sériové,akorát oživit to chci,připadá mi to málo pružné. Mám akorát KAT off a EGR off.

Chtěl bych dát nové trysky PP764 a doladit soft.

Co mám zjištěné, tak by to dalo 150PS a 340Nm cca.

Vím, že to je dobré i jako prevence měnit trysky. je mi taky jasné, že spojka půjde do kytek za chvilku a půjde z ATD jednohmota.

Myslíte, že to půjde poznat nebo zvýšení bude zanedbatelné????

nebo má někdo přímo zkušenosti, že měl čip a pak dal trysky, jaký byl rozdíl???

Co sem četl, tak vím že houmík má třeba ASV 81kw s tryskami 764 a chip.... :)

Odkaz ke komentáři

Trysky maji potencial az 170koni na seriove hlave cerpadla, ale ne s original turbem a coolerem co tam mas, cesta je to dobra, udelas udrzbu motoru, a dalsi kone.I 150koni je dobre ale musi se to sladit, jinak pak hrozi pretaceni turba zvysena kourivost. Je mozne, je to da koni lehce vic, precijen bude kratsi dobra vstriku, nizsi EGT ale to vse se zjisti jedine na brzde jak se to chova, kolik snese turbo, jaka bude kourivost. Pak jedine dat tysky a i nove turbo vetsi ( sice je tam porad limit cooler ale neco s tim pujde udelat i vic) hlavne nove turbo ma vetsi efektivitu a plni lepe.

Odkaz ke komentáři

Je mi jasné, že by pak chtělo, coller,turbo a tak....

Ale mám omezený rozpočet,hodlám si auto ještě nějakou tu dobu nechat, protože jsem spokojený, do PD a CR se mně moc nechce, ale pak stejně jiná možnost nebude. :)

Jedná se mi o oživení a prevenci a aby motor ještě něco najel, najezdím každý den tak 60km do práce a tak.

Naposledy, když sem byl u tebe, tak sem měl turbo po repasi,snad zdařilé,říkal si,že chodí na jedničku(vím že to nemáš rád repase)v té době sem toho tolik ještě nevěděl a o turbo a motor se starám, olej každých 10tis., vložky...dochlazování atd. :)Tata furt že su blázen... :)ale tak co,každýho baví něco jinýho. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...