Steel Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Zdravím mám octavii 1.9TDI r.v 1998.. a mám 2 airbagy jeden ve volantu a druhy u spolujezdce.. zajimalo by mě, zdali kdybych si koupil nové sedačky které by byli uz vybanevy airbagy a také vyhrivanim, tak zdali by mi to vse fungovalo ? Myslim tim jestli bych mel 4 funkcni airbagy a vyhrivane sedacky, nebo to zapojit nejde kdyz to nema auto uz od zakladu i v sedackach? Dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Musis vymenit aj rj airbagov, ktora podporuje bagy v sedackach a spravne ju zapojit s vyhrevom nebude problem, to je iba 1-2 rele a potenciometre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 plus dotiahnut kabelaz k tym bagom a vyhrevom a doplnit pod sedacky snimace bocneho narazu ;) PS: snimace bocneho narazu kupovat len s RJ airbagov s ktorou boli pouzite, inak sa mozes dockat prekvapka (nefunguju spolu niektore kombinacie) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 A na kolik tak vyjde ten material všechen? Kdyz nepocitam cenu sedaček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 dovol mi zasmiat sa :lool: :lool: precital som si vsetky tvoje prispevky a vsetky su o tom istom... stale sa pytas na cenu, no ta sa odvija od toho, ako si sikovny si tie diely zohnat... ci uz nove, alebo pouzivane v tomto pripade je otazka na cenu nemiestna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 A vis z jakeho duvodu se ptam na ceny? :) Jelikoz mam treba zajem si to udelat co myslis? :) Zrovna vcera sem byl v liberce a mám novej celej interier na ktery jsem se ptal v jiném tématu a taky sem to uskutečnil a udelal sem si ho.. Mimochodem kdyby nekdo chtel díly z oktávky predface /palubka, volant, tunel, airbagy , rucka.. staci napsat :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 no doufám že to bude aspon pěkný :)musíš mi to přijet ukázat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 darmo sa spytas na cenu, ked je 100 predajcov a 99cien u kazdeho to je inak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Pepik90: Udelam fotky a hodim je sem jak to ted vypadá :) s tou novou palubkou je to o hodne hezčí uplne jako nové auto :)) aughostino: nejde mi taky o presnou castku jen orientačne na kolik by to tak +- vyslo.. je mi jasne ze kazdy to ma jinak ale urco to nebude tak ze u jednoho to bude stat 5.000 a u druheho 12.000. jde mi jen o orientační cenu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.