Přejít na obsah

Octavia 1.9TDi GLX r.v. 1998 airbagy

Steel

Doporučené příspěvky

Zdravím mám octavii 1.9TDI r.v 1998.. a mám 2 airbagy jeden ve volantu a druhy u spolujezdce.. zajimalo by mě, zdali kdybych si koupil nové sedačky které by byli uz vybanevy airbagy a také vyhrivanim, tak zdali by mi to vse fungovalo ? Myslim tim jestli bych mel 4 funkcni airbagy a vyhrivane sedacky, nebo to zapojit nejde kdyz to nema auto uz od zakladu i v sedackach? Dekuji za odpoved

Odkaz ke komentáři

A vis z jakeho duvodu se ptam na ceny? :) Jelikoz mam treba zajem si to udelat co myslis? :) Zrovna vcera sem byl v liberce a mám novej celej interier na ktery jsem se ptal v jiném tématu a taky sem to uskutečnil a udelal sem si ho.. Mimochodem kdyby nekdo chtel díly z oktávky predface /palubka, volant, tunel, airbagy , rucka.. staci napsat :))

Odkaz ke komentáři

Pepik90: Udelam fotky a hodim je sem jak to ted vypadá :) s tou novou palubkou je to o hodne hezčí uplne jako nové auto :))

aughostino: nejde mi taky o presnou castku jen orientačne na kolik by to tak +- vyslo.. je mi jasne ze kazdy to ma jinak ale urco to nebude tak ze u jednoho to bude stat 5.000 a u druheho 12.000. jde mi jen o orientační cenu..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...