mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Taky jsem modelařil, ale zatím jsem si netroufl do přebarvování Abrexů, nemám pistoli a štetcem to je o ničem. Ty doplňky jako majáky apod. se dají někde sehnat? A obtisky děláš kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 díky rozmachu minituningu jde dohnat vše :-) a nebo jsem to bral z jiných aut, obtisky jako třeba písmena se dají dohnat jako archy abecedy. Někteří umějí štetcem tak,že by jsi to nepoznal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Na plastikových modelech jsem si taky troufl, nikdy jsem nestříkal a to i velké kamiony a vojenskou techniku, ale tohle vážně nevím. Mám doma na přebarvení Fáčko od Abrexu, tak na něm si to vyzkouším :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 dobrý je ,že kastli vezmeš origo spreyem a nemusíš dělat patinu což je takové malé umění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Přesně tohle jsem měl v plánu, ale pak tu jsou lišty, kliky, gumy u oken, takže buď vše namaskovat nebo pak pracně barvit znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 je to o trpělivosti a pevný ruce, ale to jistě víš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Jeste par fotek z druhe karty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 No, taky pěkně rozsáhlá sbírka Někdy bychom měli udělat výstavu modelů členů OC :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 dobrý,mě zajímají jen origa, i tak je jich dost,zvláště když beru všechna měřítka... a pokud by někdo viděl kanárkově žlutýho superba I AAA taxi 1:72 tak mi ho prosím hned vemte nikde jsem ho neviděl,díky chlapi ,kdyby jste ho viděli někde na netu dejte vědět, díky už mi jich chybí jen 12 a mám všechny 1/72 jo a slovenskou policii v tomhle měřítku taky...díky brzo dám foto všech 1/72 a pak jdu na 43 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Vcera ve Skodovce jsem si u stanku chtel koupit Favorita (chybi mi v malem, velky stoji pred barakem ) a Feldu... Felda nebyla, Favo jedno posledni, ale jen ta tmave bezova, skrohneda! Nechtel jsem, cekam na vinovou! Cena vsak velmi dobra, 243kc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Já čekal na fialové Fáčko, prima edici, ale asi si jí budu muset udělat sám:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 vínovýho jsem měl taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Nemyslím vínového, ale opravdu fialového :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 (upraveno) aha, já měl toho vínovýho :-) jinak dneska díky svátku rozšířená sbírka o : octavia II.gen taxi 1:72 a vojenskou policii octavky kombi a hatback a roomster limited s prasátkem (pouze 144ks) takže z 72 mi chybí 9 z toho 4 jsem nikde neviděl tak uvidíme a ještě nový yetti.... a zítra fabie telekom ( vyrobeno 216 ks) a ještě asi klapne ta fabie se srdíčky ( taky jen 144ks) a pak dlouho nic :-) Upraveno Duben 25, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Hoď fotku Fabie z prasátkem, se srdíčky jsme viděl, prasátko ne:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 popletl jsem to roomster je s prasátkem a srdíčky,fabie jen se srdíčky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Dobře :-D Taky o víkendu nafotím svoje přírůstky za poslední čtvrtrok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Narazil jsem na zajímavou stránku, jestli si to chlapík dělá sám, tak se hluboce klaním a bylo by zajímavý, kdyby to nabízel i pro ostatní... ale možná nabízí, abych se přiznal, tak jsem to moc nepročítal, spíš prohlížel obrázky http://skodovkymistra.mypage.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 ten se do toho opřel, moc pěkný,...do toho se pustím až budu mít většinu, zatím mám problém dát do kupy základ co vyráběl abrex.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Asi jsem moc náročný, ale takové modely bych si do sbírky nedal. Chlapík je odvážný a šikovný, ale k preciznosti těm modelům přece jenom ještě kousek chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 (upraveno) každopádně má bod za nápad, kdyby nespěchal bylo by to ně čem jiným. Ono kdyby se rozhodl udělat maloserii nechal si udělat profi obtisky a i většina věcí se dá dohnat nebo udělat forma.... hele,jak je máte seřazený? Přemýšlím jestli dát třeba k sobě všechny policajty nebo to mít seřazená po modelech ,prostě jen řada fabii pak octavek atd...? nějak se nemůžu rozhodnout mám dilema.... Upraveno Květen 15, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Tak to máš opravdu vážné dilema Já mám část podle modelů, část tématicky (např. současné modely, policejní, soutěžní), občas to přerovnám, takže jsem Ti asi moc nepomohl, co :-)? Ještě je to dobré podle barev - z dálky a pro laiky to dobře vypadá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 to neklapne snažím se aby byly pestrý,takže se vyhýbám pokud možno stejným barvám a abych měl od každé verze celobarevnou paletu tak tak daleko ještě nejsem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Blbě jsem to napsal - taky nemám všechny aktuální modely v jedné barvě, ale některé barvy k sobě jdou a jiné méně, takže podle toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Hoši, asi rozprodám svojí sbírku Abrex Škodovek. Naprosto mne uchvátily ty TATRY, co jsou ve vedlejším topicu a došel jsem k tomu, že nemůžu sbírat vše najednou a že pro mne ty Škodovky nejsou tak atraktivní. Jen přemýšlím, jestli těch přibližně 150 modelů mám zkusit prodat naráz nebo po částech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 když postupně tak dej vědět něco bych vzal, ale myslím,že je to škoda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Taky si to říkám, ale nemůžu sbírat škodovky od Abrexu, kultovky, Tatry, Bruder zemědělskou techniku... Najednou to asi neprodám, i kdybych počítal jen 300,- Kč za model, a to jsou některé několikanásobně dražší, je to 45 tis. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 však ji můžeš nechat a nepřikopuvat , třeba se ti to časem rozleží..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Řeším i problém s kapacitou vitrín - mám dvě bertby z IKEA, jsou plné tak, že nějaké kultovky teď stojí venku, IKEA už je nedělá, navíc nechci mít celý pokoj plný vitrín a poliček. Zatím mám 3 měsíce na přemýšlení, na dálku bych sice mohl prodávat, fotky tu mám, ale nechci doma šikanovat rodiče s balením, takže uvidíme. Ale včera jsem opravdu večer ležel a zjistil, že Škodovky jsem začal sbírat jen proto, že Tater tenkrát moc nebylo, slovy dvě. Teď si naopak dokážu představit vitríny s Tatrama a škodovky prodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Dneska koupená CUPovka, číslo 1, poslední, co chyběla ze série :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.