Jirik.DC Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) Tak na německých stránkách (odkaz ze stránek Abrexu) se objevila Škoda 110 1:43 .. http://www.modell-shop-online.de/ stačí tam zadat do produktů Abrex. Skoda 110L (S100) 1972 hellgrün 1:43 Hochwertiges Sammlermodell von ABREX Art.Nr. 143ABS-701HD Maßstab 1:43 NEUHEIT - Noch nicht lieferbar. Vorbestellung ist möglich. Zur Zeit nicht am Lager Dieser Artikel ist noch nicht lieferbar oder bei uns im Moment vergriffen und hat ggf. eine längere Lieferzeit. Geplante Liefertermine von Neuheiten finden Sie in den Produktinformationen. Bestellung ist möglich. 16,95 € Preise inkl. MwSt., zzgl. Versand Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 V českém tištěném katalogu už byla dávno, tak že by se konečně hnuly lemry?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak tady je moje sbírka škodovek O2,O2 Combi,S I a SII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 to jsi zabarvoval lihovkou, nebo jsi to rozebral a sklíčka natřel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 rozebral a natiral ze vnitř skla jinak jak vidiš tak na S I jsou kola Pegasusy co byvaj na O 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 (upraveno) ....vloudila se tisková chybička... Dotaz..nezbývají vám od Abrexů nepoškozené plastové krabičky, včetně těch jejich šroubků na uchycení modelů? Upraveno Listopad 6, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 tady ty ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak Š110 1:43 už jsou i na Ebay V tom odkazu, co jsi hodil, tak je Škoda 1000MB, a ta už je na trhu hodně dlouho i u nás... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak to jsem se přehlédl, za to se omlouvám ..jinak o Š1000 to je jasná věc, že na trhu jsou. Jde o to, že včera jsem na německých e-shopech už našel Š110, což mi přijde od Abrexu docela nechutné..viz pár příspěvků výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak tady je moje sbírka škodovek O2,O2 Combi,S I a SII to jsi zabarvoval lihovkou, nebo jsi to rozebral a sklíčka natřel? Ty kráso, hustý! Myslím, že ty dvě pobouchané okty co mám neprodám, ale zkusím si s nima taky pohrát :-) Tak to jsem se přehlédl, za to se omlouvám :lool: ..jinak o Š1000 to je jasná věc, že na trhu jsou. Jde o to, že včera jsem na německých e-shopech už našel Š110, což mi přijde od Abrexu docela nechutné..viz pár příspěvků výše. V tom reichu si jí sice můžeš koupit, ale taky ti jí zatím nedodají, chápu-li to správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Tak konečně od Abrexu Fabia II ksichtlift v rallye green met. . Jsem asi první, kdo ho sehnal . Jen škoda že Abrex podražil - ceny jsou vyšší o 50,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Kde jsi to sehnal? Na Foxtoysu zatím nikde nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Taky jsem jí ještě neviděl, pěkná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Našel jsem si dobrý zdroj ........ . Hodím vám odkaz, tak né že mi tam vše vykoupíte ......... : http://www.skoda-jelinek.cz/index-sko.asp?id=sklad-novinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Tak konečně od Abrexu Fabia II ksichtlift v rallye green met. . Jsem asi první, kdo ho sehnal . Jen škoda že Abrex podražil - ceny jsou vyšší o 50,- Tak jsem při služební cestě v pátek u Jelínka také přibrzdil a dvě FII FL pořídil. Ale upřímně, když porovnám kvalitu těchto a původních FII, to si snad Abrex dělá srandu..ono i na té fotce tu se stačí podívat, jak tam krásně sedí to přední okno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 To dělaj někde v Číně, ne?? Peněz to stojí pořád stejně, ale kvalita nikde...to je tak, když je mizivá až žádná konkurence :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 V Číně to snad dělají od začátku, ale asi ani Čína už není to, co bývala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Že je škodovka jako hlavní odběratel nevyfackuje...nebo že by je právě ona nutila k nižší ceně?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Po delší pauze přišel poštou balíček,na který jsem se hoooodně těšil. Mám rozbitý foťák, tak se omlouvám za takovou fotku a v co nejbližší době to napravím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 pěkné,také si ji chci pořídit ;) jaká je vůbec cenovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Koupil jsem od pana Rukavičky http://www.volny.cz/retro43/, stála 2000 Kč a nemůžu se na ní vynadívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Zajímavé! A cenovka plně adekvátní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Tak v Möbelixu mají také vitrínky http://www.moebelix.cz/sortiment/c/product...3201/index.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Koukám, že podobné vitríny maj všude a já si myslel, že to byla jen specialita Ikea. Včera večer jsem neodolal a objednal si 3, resp. 4 modely, ale rozhodl jsem se, že prodám některé z těch co mám, nepotřebuju 2 předFL roomstery jen v jiných barvách a třetí FL k tomu, apod., aspoň nebudu řešit kapacitní problémy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 co to odstrkovadlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Tohle domů pořizovat nebudeme, takže odstrkovadlo :-) Jen jsem váhal zda S2000 nebo červené, které by vypadalo jak Paprička :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Tak to je super, mít mrňouse, tak už je taky doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Sice jí je terpve devět měsíců, ale nedávno vyzkoušela odstrkovací motorku u dětí u tety a byla z toho naprosto unešená, takže jí o ten zážitek prostě nemůžu připravit:-) Je to nejen stylové, ale má to navíc schovaná kolečka, takže si nepřejede nohy, ještě to troubí, co víc si přát :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Dnešní zastávka na Benzině.....a je doma :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 A já se ještě pořád plácám v tom sporu kvůli poškozené koupené přes Aukro... Jsem ani netušil, že se dělají i jiné než 1000 MB :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.